TGSZW26012020

Jauns produkts

Darbnīcas skapis TG-SZW2 60x120x20 cm

322,88€

Tehniskie dati:

Augstums (cm)60
Platums (cm)120
Dziļums (cm)20
KrāsaZils - RAL 5012
Svars (kg)25
BloķēšanaViens punkts
Slēdzenes veidsCilindrisks
Plauktu skaits4
Durvju skaits3


TG-SZW2 darbnīcas skapis Metalkas

Skapja funkcijas:
plauktu skaits: 4,
ir kronšteini stiprināšanai pie sienas,
aprīkots ar 14 kronšteiniem,
aprīkots ar perforētām aizmugurējām sienām,
aprīkots ar cilindra slēdzeni.

Funkcionalitāte:
Piekaramais darbnīcas skapis no sērijas TG-SZW ir ideāls risinājums jūsu darbnīcai. Pateicoties plauktu skaitam un komplektācijā iekļautajiem pakaramajiem un balstiem, jums būs pietiekami daudz vietas instrumentu un piederumu uzglabāšanai. Sienas stiprinājuma kronšteini ļauj ērti novietot skapi sev ērtā vietā.

Metāla skapis:
Šis darbnīcas skapis ir izgatavots no izturīga tērauda, ​​kura biezums ir 0,7 - 0,8 mm. Tērauda konstrukcija garantē korpusa stingrību un izturību, kas ir svarīgi intensīvas lietošanas gadījumā darbnīcā. Pateicoties tam, jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu instrumenti būs droši un labi aizsargāti.

Aizsardzība:
TG-SZW2 Metalkas darbnīcas skapis ir aprīkots ar cilindru slēdzeni, kas nodrošina papildu drošību Jūsu tehnikai. Pateicoties tam, jums nav jāuztraucas par uzglabāto instrumentu un piederumu drošību. Varat būt pārliecināti, ka tie ir labi aizsargāti pret nesankcionētu piekļuvi.

Pielietojums:
Šis zilais darbnīcas skapis ir lieliski piemērots instrumentu, skrūvgriežu, āmuru un citu darbnīcas piederumu glabāšanai. Pateicoties atbilstošajam plauktu skaitam un komplektācijā iekļautajiem pakaramajiem un kronšteiniem, jūs varat viegli sakārtot savus instrumentus un vienmēr tos turēt pie rokas. Bezproblēmu montāža pie sienas ļauj ietaupīt vietu un uzturēt kārtīgu darbnīcu.

23 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt