4250-627276081

Jauns produkts

Darbnīcas mēbeļu komplekts Viens 85 cm antracīta dižskābardis

599,00€

-10%

539,10€

width=
Made in EU
Akcijas cena!

Tehniskie dati:

Darbnīcas aprīkojuma stūra risinājums Viens - darba augstums 85 cm - sastāv no 2 x darbagalda (Klaus), 3 x perforētas sienas, 1 x perforēta sienas āķu komplekta
 
Vienmēr ir viens un tas pats, tu kaut ko uzbūvē un istabas stūris ir nelietojams. Mums ir piemērots risinājums ar mūsu gudro stūra darbnīcas risinājumu, neviena vieta nepaliek neizmantota. Pateicoties divām mainīgi izvietotajām darba virsmām, jūs varat arī atrast ideālu risinājumu savam darbnīcas stūrim.
 
Minimālā telpa, kas nepieciešama šim darbnīcas aprīkojumam, ir aptuveni 180 x 180 x 142 (H) cm . Protams, jūs varat arī atsevišķi novietot dažādas atsevišķas darbnīcas aprīkojuma daļas, lai izstrādātu savu darbnīcu individuāli atbilstoši savām vēlmēm. Turklāt darbnīcas aprīkojumu var viegli papildināt ar citiem mūsu darbnīcas priekšmetiem!
 
Klaus darbagalda izmēri ir aptuveni 180 x 60 x 85 (H) cm , un tāpēc tas piedāvā daudz vietas darbam. Darbagalds sver tikai 32 kg, tāpēc to var viegli pārvietot pat uz nelīdzenas zemes, pateicoties regulējamām kājām . Uz paneļa nav jāatstāj darba laikā izmantotie instrumenti un piederumi, piemēram, papīrs, pildspalvas vai skrūvgrieži. To var arī vēlāk nolikt, jo starp darba virsmu un skapja daļām ir praktiska, atvērta uzglabāšanas vieta. Jūs varat tur novietot visu, ko vēlaties, līdz nākamajai misijai.
 
Izturīgais koka dēlis ir 27 mm biezs un izgatavots no augstas kvalitātes dižskābarža koka, padarot to īpaši izturīgu
 
Perforētā siena ar izmēriem aptuveni 120 x 1 x 57 (H) ir izgatavota no metāla un sver aptuveni 3 kg . Tas piedāvā daudz vietas, piemēram, mūsu 22 daļu āķu klāstam. Tas sastāv no trim daļām (katra aptuveni 40 x 57 cm), kuras var arī piestiprināt pie sienas atsevišķi vienu no otras . Tas nozīmē, ka jūs varat elastīgi iekārtot savu darbnīcu atbilstoši savām vēlmēm. Atsevišķas perforētās sienas var piestiprināt pie sienas ar skrūvēm. Turklāt katrai perforētajai sienas daļai aizmugurē ir divas cilpiņas pakarināšanai. Perforētie sienas āķi ir izgatavoti no metāla un piedāvā vietu 28 urbjiem, 16 uzgriežņu atslēgas vai gredzenveida atslēgas, 20 skrūvgriežiem, kā arī 5 dažādiem knaibles āķiem un 12 atsevišķiem āķiem.
 
Vai jums patika mūsu darbnīcas aprīkojums? Pasūtiet savu darbnīcas aprīkojumu tieši uz mājām jau šodien!
 
Visi izmēri ir aptuveni un attiecas uz preces maksimālajiem ārējiem izmēriem. Arī sūtījuma svars ir balstīts uz aptuvenu informāciju. Ja jums nepieciešama sīkāka informācija, lūdzu, sazinieties ar mūsu atbalsta dienestu.

29 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt