4250-627028000

Jauns produkts

Darbnīcas mēbeļu komplekts Klaus 240 cm 2 skapji

849,00€

-10%

764,10€

width=
Made in EU
Akcijas cena!

Tehniskie dati:

Darbnīcas aprīkojums 240 cm - darba augstums 85 cm - sastāv no 2 x darbagalda (Klaus), 2 x darbnīcas skapja (120 cm), 6 x perforētas sienas, 2 x perforēta sienas āķu komplekta
 
Klaus darbagaldam ir ietilpīga atvilktne un divas skapja daļas, no kurām viena ir slēdzama un otra skapja daļa ir aprīkota ar plauktu. Kopumā Klaus darbagalda izmēri ir aptuveni 120 x 60 x 85 (H) cm, un tam ir īpaši izturīga 28 mm koka virsma . Tas ir līmēts no augstas kvalitātes dižskābarža koka un tāpēc ir īpaši izturīgs! Ar slēdzamās skapja daļas palīdzību var droši un vienkārši uzglabāt lielus darbnīcas piederumus, piemēram, urbi, kabeļa trumuļu un frēzi. Augstumā regulējamas kājas nodrošina stabilu statīvu un ērtu darbu uz Klaus darbagalda. Papildus mūsdienīgam dizainam metāla korpusu raksturo arī tā izturība pret skrāpējumiem un mitrumu.
 
Kurt instrumentu skapja izmēri ir aptuveni 120 x 19 x 60 (H) cm , un tas sver tikai 10 kg. Skapis sastāv no trim elementiem (kopā 120 cm): divām lielām slēdzamām skapja daļām un atvērta nodalījuma (katrs aptuveni 40 x 16 x 58 (H) cm). Āķus var novietot uz saistītās eiro perforētās sienas, lai pakarinātu instrumentus. Instrumentu skapi var viegli un droši piestiprināt pie sienas, pateicoties lielajiem, stabilajiem pakaramajiem.
 
Olaf perforētā siena ir ideāls papildinājums darbagaldam jūsu darbnīcā. Perforētās sienas izmēri ir aptuveni 243 x 1,5 x 57 (H) cm, un, neskatoties uz tās milzīgo stabilitāti, tā sver tikai 1 kg. Āķus var stingri iespīlēt caurumos, tāpēc tos var izmantot darbnīcas materiālu vai instrumentu turēšanai un uzglabāšanai. Varat izmantot skrūves, lai piestiprinātu cilpiņu aizmugurē pie sienas.
 
Hagen perforētais sienas āķu komplekts nodrošina kārtību jūsu darbnīcā – visi instrumenti ir viegli sasniedzami.
 
Varat arī atsevišķi novietot dažādas atsevišķas darbnīcas aprīkojuma daļas, lai izstrādātu savu darbnīcu individuāli atbilstoši savām vēlmēm. Turklāt darbnīcas aprīkojumu var viegli papildināt ar citiem mūsu darbnīcas priekšmetiem!
 
Visas iestatīšanas iestatīšana var ilgt dažas stundas. Mūsu veikalā varat atrast detalizētas montāžas instrukcijas atsevišķiem priekšmetiem.
 
Vai jums patika mūsu darbnīcas aprīkojums? Pasūtiet savu darbnīcas aprīkojumu tieši uz mājām jau šodien!
 
Visi izmēri ir aptuveni un attiecas uz preces maksimālajiem ārējiem izmēriem. Arī sūtījuma svars ir balstīts uz aptuvenu informāciju. Ja jums nepieciešama sīkāka informācija, lūdzu, sazinieties ar mūsu atbalsta dienestu.

29 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt