4250-627276517

Jauns produkts

Darbnīcas mēbeļu komplekts 240cm Profiset

979,00€

-10%

881,10€

width=
Made in EU
Akcijas cena!

Tehniskie dati:

Darbnīcas aprīkojumā ietilpst divas darba virsmas, katra 120 cm plata. Strāvas sloksnes padziļinājums ir jāizzāģē pašam.
 
Darbnīcas aprīkojuma komplekts bezrūpīgs 240 cm - darba augstums 85 cm - sastāv no 2 x darbagalda (Bernd / Werner), 2 x darbnīcas skapja (42 cm / 80 cm), 6 x perforētas sienas un izvelkamas strāvas sloksnes
 
Viss vienā komplekts ar darbagaldu, sēdekli, atvilktnēm, durvīm un izvelkamām rozetēm! Viss vienā piegājienā – viss, kas nepieciešams pašdarinātājam. Beidzot pasūtiet savā hobija istabā.
 
Izvelkama strāvas sloksne ar 3 metāla spraugām , ir padziļināta darba virsmā un var atvērt, nospiežot pogu un pēc vajadzības aizvērt, lai izveidotu līdzenu darba virsmu, vairs nav jāmeklē kontaktligzdas tumsā zem darbagalda, elektrība ir tur, kur jūs varat vajag - tīru glabā tieši darba vietā.
 
Ar praktisku nišu kā sēdoša darba vieta smalkam darbam - lieliski apgaismota, sēdvietu nišu var izmantot arī darbnīcu ratiņu, atkritumu tvertņu vai ķebļu uzglabāšanai, 3 atvilktnes kā optimāla uzglabāšanas vieta, 3 lieli nodalījumi apjomīgākiem priekšmetiem, slēdzamas durvis, perforētas sienas iekļauti arī slēdzami sienas skapji.
 
Platums apm. 240cm, augstums apm. 205cm , parauga risinājums regulējams, detaļas var novietot mainīgi, 2 FSC sertificēti dižskābarža koka paneļi, katra 120cm koka darba virsmas , regulējamās kājas nelīdzenumu kompensēšanai, lodīšu gultņu atvilktnes. montāža saskaņā ar montāžas instrukciju. Werner darbagalda
 
izmēri ir aptuveni 120 x 60 x 85 (H) cm, un tam ir īpaši izturīgs 32 mm koka panelis, kas pārklāts ar dižskābarža koka paneļu slāni. Werner darbagalds sastāv no diviem dažādiem elementiem. No vienas puses, divas lielas atvilktnes (katra apm. 43 x 43 x 13 (H) cm), un no otras – divas slēdzamas skapja daļas (katra apm. 46 x 47 x 42 (H) cm). Izmantojot šos uzglabāšanas nodalījumus, instrumentus un darbnīcas piederumus var droši un vienkārši uzglabāt. Augstumā regulējamas kājas nodrošina stabilu statīvu un ērtu darbu uz Werner darbagalda. Papildus mūsdienīgam dizainam metāla korpusu raksturo arī tā izturība pret skrāpējumiem un mitrumu. Bernda darbagalds
 
Izmēri ir aptuveni 60 x 60 x 85 (H) cm, un tam ir īpaši izturīgs 32 mm koka panelis, ko sedz dižskābarža koka panelis. Aprīkotas ar četrām atvilktnēm (apmēram 43 x 43 x 13 (H) cm), tās nodrošina pietiekami daudz vietas, lai droši un ērti uzglabātu instrumentus un darbnīcas piederumus. Kopumā Bernd darbagalds var izturēt līdz 340 kg. Atvilktnes var viegli stumt, izmantojot lodīšu gultņu sliedes. Augstumā regulējamas kājas nodrošina stabilu statīvu un ērtu darbu uz Werner darbagalda. Papildus mūsdienīgam dizainam metāla korpusu raksturo arī tā izturība pret skrāpējumiem un mitrumu.
 
Tim instrumentu skapja izmēri ir aptuveni 42 x 20 x 60 (H) cm, un tas sver tikai pārsteidzošus 6 kg. Kopumā šis skapis var turēt līdz 30 kg - pietiekami daudziem instrumentiem. Skapja aizmugurējā siena sastāv no eiro perforētas sienas, uz kuras var novietot āķus un piekārt darbnīcas aprīkojumu, piemēram, urbjus, frēzes un slīpmašīnas. Instrumentu skapi var viegli un droši piestiprināt pie sienas, pateicoties lielajiem, stabilajiem pakaramajiem. Papildus mūsdienīgam dizainam metāla korpusu raksturo arī tā izturība pret skrāpējumiem un mitrumu.
 
Ben instrumentu skapja izmēri ir 80 x 20 x 60 (H) cm, un tas sver tikai 8 kg. Izmantojot Euro perforēto sienu, var novietot āķus un piekārt darbnīcas aprīkojumu, piemēram, urbjus, frēzes un slīpmašīnas. Divus instrumentu skapja plauktus var iestatīt pēc vēlēšanās atkarībā no jūsu vajadzībām. Divas slēdzamas durvis nodrošina jūsu ierīču un instrumentu drošību un aizsardzību pret putekļiem. Instrumentu skapi var viegli un droši piestiprināt pie sienas, pateicoties lielajiem, stabilajiem pakaramajiem. Papildus mūsdienīgam dizainam metāla korpusu raksturo arī tā izturība pret skrāpējumiem un mitrumu.
Visi izmēri ir aptuveni un attiecas uz preces maksimālajiem ārējiem izmēriem. Arī sūtījuma svars ir balstīts uz aptuvenu informāciju. Ja jums nepieciešama sīkāka informācija, lūdzu, sazinieties ar mūsu atbalsta dienestu.

29 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt