4250-627292371

Jauns produkts

Darbnīcas mēbeļu komplekts XL 260 cm 9 daļas

1 499,00€

-10%

1 349,10€

width=
Made in EU
Akcijas cena!

Tehniskie dati:

Optimizējiet savu darbnīcu, izmantojot mūsu iespaidīgo darbnīcu komplektu, sniedzot jums visaptverošu risinājumu organizēšanai un uzglabāšanai. Komplektu raksturo tā dāsni izmēri, tā garums ir 260 cm , dziļums 46 cm un augstums 183 cm .
 
Atsevišķās šī komplekta sastāvdaļas ir lieliski pielāgotas jūsu darbnīcas vajadzībām. Augstais skapis 76x46x183(H) cm , trīs sienas skapji 61x28x34(H)cm , divi pamata skapji ar 5 atvilktnēm un divas plašas durvis ar 61x41x82(H)cm piedāvā daudzpusīgu uzglabāšanas vietu.
 
Atvilktnes pārsteidz ar plašu pagarinājumu un alumīnija rokturiem , savukārt slēdzamās durvis nodrošina papildu drošību. Augšējiem skapjiem ir gāzes spiediena slāpētāji un tie var ērti noturēt līdz 15 kg .
 
Iekļautā cietā 173 cm garā un 25 mm biezā  koka darba virsma nodrošina izturīgu darba virsmu. Viss komplekts ir iepriekš salikts , kas atvieglo montāžu. Turklāt perforētas loksnes un sienas skapjus var piestiprināt tieši pie montāžas sliedēm , lai komplektu varētu izmantot arī brīvi stāvot. Augstumā regulējamās regulēšanas kājas nodrošina elastīgu regulēšanu.
 
Atvilktnēm ir dubulti lodīšu gultņi un tās ļauj ātri un droši aizvērt. Sānu augstais skapis ar 3 nodalījumiem un divu durvju pamata skapis  piedāvā daudz vietas uzglabāšanai, savukārt perforētā siena ar atsevišķi pieejamiem standarta āķiem (attālums starp caurumiem 15 mm) nodrošina skrūvgriežu, uzgriežņu atslēgu un dažādu sīku detaļu uzglabāšanu.
 
Dažādie moduļi piedāvā plašu būvniecības iespēju klāstu. Komplekts ir izgatavots no izturīga, auksti velmēta, ar pulvera pārklājumu pārklāta melna tērauda, ​​kas nodrošina izturību un uzticamību. Iepriekš samontētas  un ietverot montāžas sliedes un skrūves, ātra un vienkārša uzstādīšana ir vēl viena šī augstas kvalitātes darbnīcas komplekta priekšrocība.

29 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt