BS400-EP

Jauns produkts

Lentzāģis Premium BS400

2 261,09€

Tehniskie dati:

Jauda1500 W (2 ZS)
Enerģijas padeve230V, 50Hz
Pļaušanas platums416 mm
Galda izmēri535 x 480 mm
Maksimālais pļaušanas augstums305 mm
Galda augstums no grīdas900 mm
Lentes garums3378 mm (133 collas)
Lentes platumsno 6 mm (1/4") līdz 25 mm (1")
Jostas ātrums480 un 820 m/min.
Izvilkšanas porta diametrs100 mm
Asmens leņķis (galda slīpums)-10º līdz 45º
Svari140 kg
Izmēri (G x P x A)630 x 850 x 1800 mm

Piederumi

BS400/WRiteņu komplekts priekš BS400119.33*
BB133-3PACKKomplektā 3 asmeņi priekš BS400 (1/4", 3/8" un 5/8")80.43*
88888Pilnīgs Sabre350 Rip Fence jaunināšanas komplekts (BS300E, BS350S un BS400)212.19*

* Pēc pieprasījuma



Lentzāģis BS400 ir augstas kvalitātes produkts; ir plašs apstrādes klāsts un daudzi risinājumi, ko izmanto rūpnieciskajās iekārtās. Tas ir uzticams un tam ir laba veiktspēja. Tas viss nozīmē, ka tas var attaisnot visprasīgāko galdnieku cerības. Tāpat kā citi Record Power lentzāģi , masīvais galds ir izgatavots no čuguna, kas nodrošina nepārspējamu stabilitāti un stingrību.

Dubultā rotējošā galda mehānisms ir versija, ko izmanto rūpnieciskajos zāģos. Mehānisms ir izgatavots arī no čuguna, aprīkots ar stieņa un zobratu sistēmu, kas nodrošina vieglu un precīzu galda noliekšanu leņķī - šī darbība tiek veikta ar vienu roku . Dinamiski līdzsvaroti, lietie zāģa riteņi nodrošina augstu izturību un ievērojami samazina vibrācijas - šīs klases mašīnās reti sastopama funkcija.

2 ZS dzinējs un 305 mm griešanas dziļums padara iekārtu lieliski spējīgu griezt lielus koka gabalus, taču tā ir lieliski piemērota arī mazu, precīzu griezumu un finiera griešanai.

Mašīnai ir raksturīga lieliska cenas un veiktspējas attiecība, lai gan pēc ārējā izskata ir grūti novērtēt visas tās priekšrocības no pirmā acu uzmetiena. Taču salīdzinājums ar citiem tirgū piedāvātajiem šīs klases zāģiem pārliecinās pat skeptiskākos klientus.

Čuguna zāģa riteņi



Riteņi ir dinamiski līdzsvaroti un rada spararata efektu, kas ievērojami palielina griešanas efektivitāti. Precīzs riteņu pārklājums ar gumijas oderi garantē vienmērīgu griešanu.

Stop



Komplektā ietilpst ierobežotājs, kas izgatavots no ekstrudēta profila, kas novietots uz čuguna pamatnes. Ierobežotājs un pamatne tiek pārvietoti pa masīvu tērauda vadotni. Ierobežotājs ir bloķēts ar misiņa skrūvi un sviru. Visi šie elementi kopā nodrošina augstu izturību un augstu precizitāti griešanas laikā.

Ātra lentes nospriegošana uz ekscentrika



Viena sviras kustība atbrīvo jostas spriegojumu. Vienkārša un ātra siksnas nomaiņa – pēc siksnas nomaiņas iekārta automātiski iestata jaunās siksnas spriegojumu, ņemot vērā pēdējā lietotā instrumenta spriegojumu. Tas padara lentes maiņas procesu daudz vienkāršāku un ātrāku. Tas arī ļauj atbrīvot siksnas spriegojumu, kad iekārta netiek izmantota, un ātri atjaunot to sākotnējā stāvoklī, kad to atkal nododat ekspluatācijā.

Imak



Lai atvieglotu pacelšanas un nolaišanas funkciju regulēšanu, stabs ir aprīkots ar speciālu skrūvi ar zobstieņa un zobrata mehānismu.

Griešanas joslas vadības sistēma



Laba jostas vadības sistēma ir tāda, kuru var viegli, ātri un precīzi noregulēt. Lentzāģa sistēma, kas tika izmantota BS400 lentzāģī, tika veidota pēc industriālās iekārtās izmantotajiem risinājumiem – viegli regulējama gandrīz bez instrumentu izmantošanas.

Grozāmais mehānisms



Precīzu galda noliekšanu leņķī var veikt ar vienu roku, pateicoties cieta, dubultā galda rotācijas mehānisma izmantošanai, kas aprīkota ar zobstieņa un zobratu sistēmu.

Piegādes komplektā ietilpst DVD



Alans Holthams sniedz pamatinformāciju par lentzāģa lietošanu: regulēšanu, apkopi un atbilstošās griešanas lentes izvēli.

Piegādes diapazons
1x Premium BS400 lentzāģis,
1x montāžas atslēgu komplekts,
1x plosošs žogs,
1x slīpzāģis,
1x DVD (ALAN HOLTHAM),
1x griešanas lente (uzstādīta mašīnā nejauši rūpnīcā),



8 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt