68000-EP

Jauns produkts

Lentzāģis Sabre450

3 014,81€

Tehniskie dati:

Nominālā jauda 230V/400V2000W / 1900W
Īsts spēks1500 W
Enerģijas padeve230V/400V, 50Hz
Strāvas patēriņš 230V/400V8,6 A/3,6 A
Pļaušanas platums445 mm
Maksimālais pļaušanas augstums320 mm
Lentes garums3886 mm (153 collas)
Jostas ātrums1000 m/min
Motora ātrums1400 apgr./min
Joslas platuma diapazons 6,35 mm–35 mm (1/4 collas — 1 3/8 collas)
Galda attālums no grīdas900 mm
Augšējā ekstrakcijas savienojuma diametrsext. 90 mm / ārējais 96 mm
Apakšējā nosūkšanas savienojuma diametrsext. 93 mm / ārējais 99 mm
Lentu riteņičuguns
Svari149 kg
Izmēri (G x P x A)740 x 976 x 1880 mm

Piederumi

68050Riteņu komplekts Sabre 450119.33*
BB153-3PACKKomplektā 3 asmeņi priekš Sabre 450 (1/4", 3/8" un 3/4")86.17*
67052Sabre350 un Sabre450 galda paplašinājums96.42*

* Pēc pieprasījuma



Sabre sērijas lentzāģi ir veidoti pēc rūpnieciskiem risinājumiem. Izmantotās funkcijas padara šos zāģus ļoti efektīvus un viegli lietojamus un uzstādāmus. Tie ļauj lietotājam pilnībā koncentrēties uz griešanu un veicamo projektu.



Lentzāģis īpašiem uzdevumiem

Saber450 modelis noteikti ir labākais lentzāģis, ko piedāvā Record Power ražotājs. Tam ir vairāki risinājumi, kas padara to ļoti precīzu, efektīvu un ar to strādāt ir tīrs prieks. 2 ZS (1,5 kW) dzinējs spēj tikt galā ar pat vissmagākajiem griezumiem .

Izmantotie drošības mehānismi nozīmē, ka mašīnu var izmantot izglītības/apmācības nolūkos.

Iepazīstieties ar motorzāģi Saber450



Gluda un precīza griešana
Motorzāģis Saber450 ir aprīkots ar smagiem čuguna riteņiem, kuru diametrs ir 450 mm (18”). Riteņu lielā masa ļauj izmantot spararata efektu, strādājot ar zāģi. Šis efekts samazina dzinēja izmantošanu un nodrošina efektīvu koka zāģēšanu un vienmērīgu iekārtas darbību.



Ātra jostas spriegojuma regulēšana
Līdzīgi kā industriālie risinājumi, arī Sabre sērijas modeļi ir aprīkoti ar sviru uz ekscentra ātrai siksnas nospriegojuma atlaišanai. Ļoti noderīga funkcija, nomainot instrumentu – iekārta automātiski iestata jaunās siksnas spriegojumu, ņemot vērā pēdējo izmantoto spriegojumu.



Griešana leņķī
Precīzs galda slīpums diapazonā no 0 līdz 45º ir iespējams, izmantojot stingru, abpusēju rotācijas mehānismu, kura pamatā ir zobstieņa un zobratu sistēma. Risinājums, kas veidots pēc rūpnieciskām iekārtām, ļauj vienmērīgi mainīt slīpuma leņķi, izmantojot vienu roku.



Cieta jostas spriegošanas sistēma
Uzlabotais Saber450 spriegotāja komplekts nodrošina augstu izturību, ļaujot droši nospriegot pat lielākās siksnas (35 mm). Šis mehānisms nodrošina atbilstošu jostas spriegojumu, veicot pat vissmagākos griezumus.



Paaugstināta darba drošība
Pateicoties lielajai lentes riteņu masai, zāģim ir papildus elektromehāniskā bremžu sistēma. Tas palielina darba drošību un ļauj ātrāk apturēt mašīnu. Mašīnas korpusā ir papildu slēdži, kas neļauj zāģim ieslēgt, kad durvis ir atvērtas.



Plašs vadotņu stiprinājumu klāsts
Saber450 modelis ir aprīkots ar garu tērauda paralēlo vadotni. Tas ļauj piestiprināt garenisko žogu abās griešanas lentes pusēs. Paralēlās vadotnes augstā kvalitāte nodrošina vienmērīgu žoga mehānisma kustību.



Jostas vadības regulēšana bez instrumentiem
Griešanas joslas vadības sistēmā tiek izmantoti atsperu mehānismi. Tie ļauj viegli un ātri pielāgot lentes vadību, neizmantojot nekādus instrumentus! Sānu jostas vadības sistēmās ir divi gultņi. Šis risinājums ļauj izmantot plašu lentu klāstu no 6,35 mm līdz 35 mm.



Pareizs lentes iestatījums uz riteņa
Zāģa korpusam ir apskates logi, kas ļauj ātri pārbaudīt asmens stāvokli uz lentes riteņa. Tas ir būtisks solis, lai pareizi sagatavotu mašīnu griešanai.



Nožogojuma novietošana
Garenvirziena žoga mehānisms ir aprīkots ar kloķiem, kas ļauj ērti nofiksēt to izvēlētajā pozīcijā un ātri izlīdzināt žogu ar asmeni. Griešanas pietura ir izgatavota no augstas kvalitātes ekstrudēta profila, novietota uz čuguna pamatnes.



Vienmērīga žoga kustība
Ērtība darbā ar Saber450 ietver arī vienmērīgu gareniskā žoga kustību. Pateicoties izmantotajiem neilona paliktņiem, vadotne paliek paralēla zāģēšanas galdam. Apvienojumā ar augsto paralēlās vadotnes kvalitāti šīs īpašības garantē vienmērīgu elementa kustību uz zāģa galda.



Pareizs griešanas lentes nospriegojums
Zāģa korpusa augšējā daļā ir papildu indikators, kas norāda uz biežāk izmantoto siksnu platumu pareizo siksnas spriegojumu. Ātra sprieguma pārbaude ir iespējama, pateicoties nelielam pārbaudes logam.



Pļaušanas augstuma iestatīšana
Uz griešanas siksnas aizsardzības ir viegli pamanāms augstuma indikators, kas ļauj precīzi iestatīt lentes vadotnes vajadzīgajā pozīcijā.



Viegli pārvietot
Ja darbnīcā ir ierobežota darba vieta, ideāls risinājums ir motorzāģa darbības mehānisms (papildu iespēja). Tas ļauj ātri pārvietot mašīnu pēc darba pabeigšanas, lai tā neaizņemtu vērtīgu vietu.

Piegādes diapazons :
1x Saber450 koka lentzāģis,
1x griešanas lente (uzstādīta nejauši rūpnīcā),
2x bezgala uzgriežņu atslēga (10 un 13 mm),
4x sešskaldņu atslēga (3, 4, 5 un 6 mm),
1x vienpunkta žogs,
1x plosošs žogs,
1x stūmējs,

Papildu materiāli:
Baļķa griešana ar lentzāģi Saber450



Iepazīstieties ar Sabre sēriju - lentzāģiem, kas veidoti pēc rūpnieciskiem risinājumiem


8 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt