RPBS400-EPk

Jauns produkts

Lentzāģis kokam BS400 + 2 griešanas lentu komplekts

Tehniskie dati:

Lentzāģis BS400 ir augstas kvalitātes produkts; ir plašs apstrādes klāsts un daudzi risinājumi, ko izmanto rūpnieciskajās iekārtās. Tas ir uzticams un tam ir laba veiktspēja. Tas viss nozīmē, ka tas var attaisnot visprasīgāko galdnieku cerības. Tāpat kā ar citiem Record Power lentzāģiem, masīvais galds ir izgatavots no čuguna, kas nodrošina nepārspējamu stabilitāti un stingrību. Dubultā rotējošā galda mehānisms ir versija, ko izmanto rūpnieciskajos motorzāģos. Arī mehānisms ir izgatavots no čuguna, aprīkots ar plauktu sistēmu, kas nodrošina vieglu un precīzu galda noliekšanu leņķī – šī darbība tiek veikta ar vienu roku. Dinamiski līdzsvaroti lietie zāģa riteņi nodrošina augstu izturību un ievērojami samazina vibrācijas - šī īpašība šīs klases mašīnās ir reti sastopama.

2 ZS motors un 305 mm griešanas dziļums nozīmē, ka iekārta ir lieliski piemērota arī lielu koka gabalu griešanai, taču tā ir lieliski piemērota arī mazu, precīzu griezumu veikšanai un finiera griešanai. Mašīnai ir raksturīga lieliska cenas un veiktspējas attiecība, lai gan pēc ārējā izskata ir grūti novērtēt visas tās priekšrocības. Taču salīdzinājums ar citiem tirgū piedāvātajiem šīs klases motorzāģiem pārliecinās pat skeptiskākos klientus.

Jauda - 1500 W (2 ZS)
Jauda - 230 V, 50 Hz
Pļaušanas platums - 416 mm
Galda izmēri - 535 x 480 mm
Pļaušanas augstums - 305 mm
Galda augstums no grīdas - 900 mm
Lentes garums - 3378 mm (133 collas)
Lentes platums - 6 mm (1/4 collas) līdz 25 mm (1 collai)
Jostas ātrums - 480 un 820 m/min.
Izvilkšanas porta diametrs - 100 mm
Asmens leņķis (galda slīpums) - -10º līdz 45º
Svari - 140 kg
Izmēri (G x P x A) - 630 x 850 x 1800 mm

8 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt