4250-627272649

Jauns produkts

Darba galds Basic 240cm pilnīgs LED Bluetooth & ligzda

699,00€

-15%

594,15€

width=
Made in EU
Akcijas cena!

Tehniskie dati:

Darbnīcas aprīkojums 240 cm - darba augstums 85 cm - sastāv no 2 x darbagalda (Basic), 1 x darbnīcas skapja (120 cm), 9 x perforētas sienas, 2 x perforētas sienas āķu komplekta, 1 x izvelkamas strāvas sloksnes, 1 x LED lampas ar Bluetooth skaļrunis
 
Darbnīcas aprīkojumā ietilpst divas darba virsmas, katra 120 cm plata. Strāvas sloksnes padziļinājums ir jāizzāģē pašam.
 
Viss vienā iepakojumā ar gaismu, skaļruņiem un izvelkamo kontaktligzdu! Viss vienā piegājienā – viss, kas nepieciešams pašdarinātājam. Beidzot pasūtījums, gaisma un mūzika savā hobija istabā.
 
Basic darbagalda izmēri ir aptuveni 120 x 60 x 85 (H) cm . Lai nodrošinātu īpašu stabilitāti un ilgmūžību, iepakošanas galds tika izgatavots no metāla un emaljēts ar krāsni, lai tas būtu izturīgs pret skrāpējumiem. Tas arī aizsargā darbagaldu no korozijas un mitruma . Izturīgais 120 cm garais koka dēlis ir 28 mm biezs un izgatavots no augstas kvalitātes dižskābarža koka, padarot to īpaši izturīgu! No koka un metāla izgatavotais darba galds var izturēt līdz 320 kg . Tomēr šis darbagalds sver tikai aptuveni 28,5 kg, un tas ir mūsu vieglākais darbagalds, un to var pārvietot bez lielas piepūles. Jūs varat viegli kompensēt nelielus grīdas nelīdzenumus, izmantojot regulējama augstuma pēdas . Zem darba virsmas ir divas lielas uzglabāšanas zonas (kopējā kravnesība 80 kg katrā ), kur var uzglabāt apjomīgus instrumentus vai aprīkojumu, piemēram, lejkannas un urbjus. Abi starpplaukti ir aptuveni 100 x 47,5 cm lieli, un tie nodrošina ne tikai lielāku darba galda stabilitāti, bet arī nodrošina daudz vietas, ko var efektīvi izmantot. Tas nozīmē, ka jūs varat vienkārši nolikt malā instrumentus, kas netiek izmantoti, un tie nav jātraucē, kamēr strādājat. Jūs varat pilnībā izmantot darba vietu.
 
Kurt instrumentu skapja izmēri ir aptuveni 120 x 20 x 60 (H) cm , un tas sver tikai 10 kg. Skapis sastāv no trim elementiem (kopā 120 cm): divām lielām slēdzamām skapja daļām un atvērta nodalījuma (katrs aptuveni 40 x 16 x 58 (H) cm). Āķus var novietot uz saistītās eiro perforētas sienas un piekārt darbnīcas aprīkojumu, piemēram, urbjus un slīpmašīnas. Instrumentu skapi var viegli un droši piestiprināt pie sienas, pateicoties lielajiem, stabilajiem pakaramajiem. Papildus modernajam dizainam metāla korpusu raksturo arī tā izturība pret skrāpējumiem un mitrumu
 
Olaf perforētā siena ir ideāls papildinājums darbagaldam jūsu darbnīcā. Perforētās sienas izmēri ir aptuveni 162 x 1,5 x 57 (H) cm, un, neskatoties uz tās milzīgo stabilitāti, tā sver tikai 1 kg. Attālums starp caurumiem ir 15 mm. Āķus var stingri iespīlēt caurumos, tāpēc tos var izmantot darbnīcas materiālu vai instrumentu turēšanai un uzglabāšanai. Varat izmantot skrūves, lai piestiprinātu cilpiņu aizmugurē pie sienas.
 
Hagen perforētais sienas āķu komplekts nodrošina kārtību jūsu darbnīcā – visi instrumenti ir viegli sasniedzami.
 
LED lampa ar 1000 lūmeniem un 2 integrēti Bluetooth skaļruņi iekļauti komplektā, ķēdes piestiprināšanai mainīgā augstumā, gaisma tiek ieslēgta stilā, izmantojot vilkšanas ķēdi, skaļruņus (10 vati) var izmantot arī neatkarīgi no LED lampas, vienkārši savienojiet to ar savu mobilo tālruni un atskaņojiet savu iecienītāko mūziku klausīšanās darbnīcā.
 
 
Izvelkama strāvas sloksne ar 3 metāla spraugām , ir padziļināta darba virsmā un var atvērt, nospiežot pogu un pēc vajadzības aizvērt, lai izveidotu līdzenu darba virsmu, vairs nav jāmeklē kontaktligzdas tumsā zem darbagalda, elektrība ir tur, kur jūs varat vajag - tīru glabā tieši darba vietā.
 
Varat arī atsevišķi novietot dažādas atsevišķas darbnīcas aprīkojuma daļas, lai izstrādātu savu darbnīcu individuāli atbilstoši savām vēlmēm. Turklāt darbnīcas aprīkojumu var viegli papildināt ar citiem mūsu darbnīcas priekšmetiem!
 
Visas iestatīšanas iestatīšana var ilgt dažas stundas. Mūsu veikalā varat atrast detalizētas montāžas instrukcijas atsevišķiem priekšmetiem.
 
Vai jums patika mūsu darbnīcas aprīkojums? Pasūtiet savu darbnīcas aprīkojumu tieši uz mājām jau šodien!
 
Visi izmēri ir aptuveni un attiecas uz preces maksimālajiem ārējiem izmēriem. Arī sūtījuma svars ir balstīts uz aptuvenu informāciju. Ja jums nepieciešama sīkāka informācija, lūdzu, sazinieties ar mūsu atbalsta dienestu.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt