5904405571484

Jauns produkts

Darba galds Logan

721,93€

-10%

649,74€

width=
Made in EU
Akcijas cena!

Tehniskie dati:

Krāsa: antracīta zils RAL 7016 - RAL 5017
Galda virsmas augstums: 80 cm
Galda virsmas platums: 150 cm
Galda virsmas dziļums: 75 cm
Galda virsmas biezums: 3 cm
Augstums ar virsbūvi: 170 cm
Svars: 86 kg
Galda virsmas materiāls: laminēta MDF plāksne
Galda konstrukcija: tērauds ar pulverkrāsu, biezums 1,5/1,0/0,8 mm
Maksimālā slodze līdz 600 kg
Pieļaujamā atvilktnes slodze: 45 kg
Regulējamo kāju vītne: 9 mm
Montāžas laiks: apmēram 15 min

Pegboard:

attālums starp caurumiem 27 mm
urbuma izmēri 10 mm x 10 mm

Jan Nowak liels LOGAN darbagalds

Ja meklējat risinājumu, kas padarīs Jūsu darbu ērtu un efektīvu, LOGAN darbnīcas galds ir labākā izvēle. Jūs to iepriecinās, jo tērauda konstrukcija nodrošina maksimālu stabilitāti, lielais galda virsma nodrošina komfortu, veicot darbības, bet instrumentu dēlis un atvilktnes nodrošina drošu priekšmetu glabāšanu. Turklāt melni krāsotais rāmis ar gaišu augšdaļu izskatās īpaši eleganti.

Darbnīcas galds - izturība un kvalitāte vienā
Darbnīcas galda gadījumā jums ir nepieciešama cieta un ļoti izturīga pamatne. LOGAN modeļa pamatā ir metāla rāmis. Tas ir izgatavots no masīviem slēgtiem tērauda profiliem, kuru biezums ir 1,5 mm. Visus konstrukcijas elementus pārklājam ar vienmērīgu lakas kārtu. Pulvera pārklājums aizsargā pret rūsu un mehāniskiem bojājumiem. Varat būt drošs par sava darbnīcas galda stāvokli.

Struktūras forma atgādina rakstāmgaldu, tāpēc, veicot uzdevumus, varat ērti sēdēt krēslā. Neatkarīgi no grīdas stāvokļa, ar LOGAN darbnīcas galdu jūs vienmēr sasniegsiet vienmērīgu darba virsmas virsmu. Katrai kājai ir regulējama pēda. Izlīdzināšanas process ir ļoti ātrs un vienkāršs.

Uzglabājiet kā profesionālis
Katrā darbnīcā ir milzīgs skaits instrumentu. Tāpēc efektīvam darbam ir nepieciešama pārdomāta aprīkojuma organizācija. Perforētais dēlis kā virsbūve LOGAN darbnīcas galdam ir risinājums, kas beidzot ieviesīs kārtību jūsu DIY telpā.

Instrumentu panelis ir ietilpīgs un papildus sadalīts divās zonās. Pirmajā, kas atrodas zemāk, ir turētāji ergobox konteineriem. Otrajā ir caurumi āķu pakarināšanai atslēgām, skrūvgriežiem, urbjiem, āmuriem un knaiblēm. Vissvarīgākais organizatora aspekts ir fakts, ka jūs varat pielāgot rokturu atrašanās vietu savām vajadzībām. Visi tāfeles piederumi jāiegādājas atsevišķi.

Papildus instrumentu organizētājam zem darba virsmas ir divas ietilpīgas atvilktnes ar ērtiem rokturiem. Tur var glabāt vērtīgu aprīkojumu vai dokumentus, jo tie ir aizslēgti (iekļauti divi gabali). Pateicoties tērauda konstrukcijai un stiprajām vadotnēm, viena glabāšanas nodalījuma kravnesība ir līdz 45 kg.

Tiem, kam nepieciešami stabili risinājumi!
LOGAN darbnīcas galda virsma ir 150 x 75 cm, kas ir pietiekami jebkura darba veikšanai. Vietas būs daudz, pat ja ergokastes uzkarināsiet uz mietiņu dēļa. Galda virsma ir izturīga, laminēta MDF plātne ar biezumu 3 cm. Tas noteikti nodrošinās jums lietošanas komfortu. Darbnīcas galda maksimālā kravnesība ir 600 kg.

Ergonomiskai darba vietai nepieciešams labs apgaismojums. Virs galda virsmas esam novietojuši rāmi, kas tiks izmantots lampas uzstādīšanai. Jūs varat iestatīt tā augstumu atbilstoši savām vēlmēm. LOGAN darbnīcas galdam nav iekļauta lampa.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt