5904405577110

Jauns produkts

Darba galds Logan All Black

721,93€

-10%

649,74€

width=
Made in EU
Akcijas cena!

Tehniskie dati:

Svars: 89,3 kg
Materiāls: pulverkrāsots tērauds
Lokšņu metāla biezums: struktūra - 1,5 mm, atvilktnes - 1,0 mm, pārējie elementi - 0,8 mm.
Krāsa: RAL 9005 melna
Kopējais augstums: 170 cm
Platums: 150 cm
Dziļums: 75 cm
Maksimālā slodze līdz 600 kg
Pieļaujamā atvilktnes slodze: 45 kg
Regulējamo pēdu vītne: 9 mm

Galda virsma

Platums: 150 cm
Dziļums: 75 cm
Biezums: 3 cm
Galda virsmas augstums: 80 cm
Materiāls: laminēta MDF plāksne

Ērtības

6 gadu garantija
2 slēdzenes atslēgas
Skaidra papīra un video instalēšanas instrukcijas

Perforēts dēlis

Attālums starp caurumiem 27 mm
Caurumu izmēri 10 x 10 mm

LOGAN darba sols - ideāli piemērots profesionāļiem
Lai redzētu, ka LOGAN darbagalds ar atvilktnēm ir izturīga un profesionāla mēbele ar ietilpīgu virsmu, ir nepieciešams tikai ātrs skatiens. Pateicoties savām praktiskajām ekstrām (atslēgu atvilktnes, instrumentu dēļi, lampas stiprinājuma kronšteins, iebūvēta ligzda) tas ir arī ļoti funkcionāls. LOGAN darba galds atbilst profesionāļu prasībām un ir ideāli piemērots darbnīcām, rūpnīcām un amatniekiem.

Darba galds tiek galā ar vissmagākajiem uzdevumiem
LOGAN darba sols ir viens no izturīgākajiem darba soliem. Konstrukcija veidota no slēgtiem tērauda profiliem ar biezumu 1,5 mm, kas ļauj palielināt maksimālo kravnesību līdz 600 kg. Metāla detaļas ir pārklātas ar pulvera pārklājumu, kas pasargā no rūsas un mehāniskiem bojājumiem. Tas padara LOGAN darba galdu ideāli piemērotu vissmagākajiem un prasīgākajiem darbiem.

Instrumenti vienmēr savā vietā
Nenovērtējama LOGAN darba sola priekšrocība ir milzīga izmēra instrumentu panelis aizmugurē. Divu veidu perforācijas ļauj uzstādīt gan turētājus, āķus atslēgām vai skrūvgriežiem, gan ergokastes maziem priekšmetiem. Plašā telpa nodrošinās, ka nepieciešamie instrumenti vienmēr būs pa rokai, un samazinās nekārtību darbnīcā.

Izturīga darba virsma
LOGAN darbagalda augšpusē ar atvilktnēm izmantojām izturīgu 3 cm biezu melnas krāsas MDF plāksni. Tā lielie izmēri (150 x 75 cm) nodrošina darba komfortu. Ievērības cienīgs ir palielinātais dziļums, kas nozīmē, ka pat tad, ja uz perforētā dēļa ir piekārtas ergokastes, joprojām būs pietiekami daudz vietas veicamo uzdevumu veikšanai.

Divas slēdzamas atvilktnes
Tos priekšmetus, kurus nevar pakārt uz tāfeles, glabāsiet atvilktnēs, kas ietilpst zem galda virsmas (45 kg kravnesība). Izvelkamajām nišām ir ērti rokturi un atslēgas slēdzene. Papildu drošība ļauj uzglabāt vērtīgus instrumentus vai dokumentāciju, neriskējot, ka tie nonāks nepareizās rokās. Ierobežota piekļuve iekšpusei ir īpaši svarīga, ja uz soliņa strādā daudz cilvēku. Kopā ar darba galdu LOGAN saņemsi 2 atslēgas.

Darba galds pilns ar ērtībām
LOGAN darba sola vienkāršajā dizainā ir daudz ērtību. Papildus perforētajam dēlim un atvilktnēm jūs iegūstat izturīgu rāmi, uz kura vajadzības gadījumā varat uzstādīt lampu (nav iekļauta komplektācijā).

Lai izturīgais darbagalds LOGAN ar atvilktnēm stabili stāvētu pat uz nelīdzenas grīdas, kāju apakšā novietojām regulējamas pēdas. Tas nozīmē, ka galda virsmas izlīdzināšana ir triviāla.

LOGAN darbagalda ar atvilktnēm priekšpusē jūs atradīsiet iebūvētu Eiropas kontaktligzdu. Tādējādi jūs uz visiem laikiem aizmirstat pārāk īsa kabeļa problēmu.

All Black – darbnīcām veltīta kolekcija
Iekārtojiet darbnīcā profesionālu darbstaciju ar Jana Novaka mēbeļu kolekciju All Black. Jūs atradīsiet funkcionālus un izturīgus skapju, galdu, dēļu un instrumentu lādes modeļus uz riteņiem. Visi elementi ir saglabāti elegantā melnā krāsu shēmā. Augstas kvalitātes saskaņotas mēbeles ļaus jums izveidot savu sapņu darbnīcu vai DIY telpu.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt