26669

Jauns produkts

3D skeneris Creality CR-SCAN 01

770,77€

Tehniskie dati:



Creality CR-SCAN01 3D modelēšanas skeneris izmanto inteliģentu liela mēroga izlīdzināšanas algoritmu, lai nodrošinātu automātisku saskaņošanu bez manuālas režģa izlīdzināšanas, kalibrēšanas vai marķieru izmantošanas.

Iespējas
- Skenēšanas attālums: 15,75-35,45 collas (40-90 cm)
- Darba diapazons: 11,80-19,70 collas (30-50 cm)
- Skenēšanas izšķirtspēja: 0,5 mm
- Attēla izmērs: 536x378
- 10 kadri sekundē precizitāte: 0,1 mm

CREALITY CR-SCAN 01
Creality CR-SCAN01 3D modelēšanas skeneris izmanto inteliģentu liela mēroga izlīdzināšanas algoritmu, lai nodrošinātu automātisku saskaņošanu bez manuālas režģa izlīdzināšanas, kalibrēšanas vai marķieru izmantošanas.

Nav nepieciešams marķēšanas punkts:
Skenēšanas attālums: 15,75-35,45 collas (40-90 cm)
Darba diapazons: 11,80-19,70 collas (30-50 cm)
Skenēšanas izšķirtspēja: 0,5 mm
Attēla izmērs: 536x378
10 kadri sekundē precizitāte: 0,1 mm
Humanizēta programmatūra:
Īss lietotāja interfeisa dizains, viegli lietojams darbības laikā. Jaudīgas modelēšanas apstrādes metodes, automātisks pildījuma remonts, automātisks krāsu remonts, automātiska substrāta atpazīšana, nesagraujoša sieta vienkāršošana, automātiska izlīdzināšana un trokšņa samazināšana, lai nodrošinātu dažādu lauku skenēšanas vajadzības.

OBJ/STL izvade:
Izvada standarta failu formātus, ieskaitot stl un obj. Savietojams ar visiem parastajiem FDM un gaismas cietēšanas printeriem. Tas arī ievērojami ietaupa jūsu laiku, lai apgūtu 3D modelēšanas programmatūru vai modelētu sarežģītus modeļus (piemēram, cilvēku ķermeņus, sejas utt.). Neatkarīgi no tā, vai esat veidotājs, dizainers, pedagogs, students vai entuziasts, jūs varat garantēt skenēšanas vajadzības visās jomās.

2 skenēšanas režīmi:
Rokas skenēšana ir elastīgāka, atbalsta dažāda izmēra objektu skenēšanu bez marķēšanas punktiem. Izmantojot atskaņotāju un statīvu, automātisko skenēšanu ar vienu klikšķi, atbalstiet vairākas pozas, kas tiek automātiski izlīdzinātas, lai iegūtu pilnīgāku modeli

Automātiska vairāku pozu izlīdzināšana un jaudīga modeļa apstrādes metode:
Augstas precizitātes saskaņošanas algoritms, kas balstīts uz krāsu un struktūras iezīmēm, realizējot vairāku skenēšanas automātiskās sintēzes funkciju. Modeļa rediģēšana, automātisks uzpildes remonts, automātisks krāsu remonts, automātiska substrāta atpazīšana, nesagraujoša sieta vienkāršošana, automātiska vienmērīga trokšņa samazināšana nodrošina lielisku skenēšanas pieredzi.

Plašs pielietojums
Šis mazais un pārnēsājamais 3D skeneris tver dzīvi trīsdimensiju veidā, abstraktu pārvēršot betonā. To plaši izmanto 3D drukāšanā, animācijas dizainā, mākslā, rūpnieciskajā dizainā, reversajā inženierijā, 3D modelēšanā, ražošanā, medicīniskajā modelēšanā utt.

















3 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt