HeavyDutyQuadro

Jauns produkts

3D skeneris Heavy Duty Quadro

Augstas kvalitātes skeneri, kuru pamatā ir strukturēta gaismas tehnoloģija.

- Heavy Duty Quadro
Spēj skenēt gandrīz jebkuros iekštelpu vai āra apstākļos.

- Precizitāte sertificēta saskaņā ar VDI / VDE standartu
- 4x5 Mpix kameras
- Divi skenēšanas diapazoni vienā ierīcē
- Putekļu necaurlaidīga ierīce (IP62)
- Kvalitātes kontrole, reversā inženierija, ātra prototipu veidošana

Tehniskā specifikācijaeviXscan 3D Heavy Duty Quadro
Gaismas avota veidsBlue LED
Kameru skaits un veids4 x 5 Mpix
Skenēšanas precizitāteLīdz pat 0.013 mm
Skenēšanas ilgums5 sekundes
Mērīšanas diapazonsĀrējais izmērs: 370 x 265 x 150 mm, iekšējais: 210 x 145 x 90 mm
ProgrammatūraeviXscan, eviXscan 3D Suite
Izmēri [mm]520 x 280 x 95
Svars [kg]7


Izceļas ar noslēgtu, iekapsulētu korpusu, kas pilnībā izgatavots no oksidēta alumīnija, kas droši aizsargā skenera iekšpusi no nejaušiem mehāniskiem bojājumiem, mitruma un putekļiem. Optiskās sistēmas ģeometrija tiek saglabāta pat pēkšņu temperatūras izmaiņu gadījumā. Lieliski piemērots tiešam un nepārtrauktam darbam. Divi skenēšanas diapazoni ļauj izmērīt gan lielu objektu, piemēram, presformu un veidņu, gan precīzu detaļu, piemēram, zobratu, izciļņu un vārpstu, ģeometriju.








PROGRAMMATŪRAS

eviXscan 3D Suite 2.8
Šī programmatūra nodrošina lietotājam plašus un draudzīgus rīkus skenēšanai un apstrādei. Ar eviXscan 3D Suite 2.8 skenēšanas process ir vienkāršāks un ātrāks nekā jebkad agrāk. Lietotājs viegli izies cauri visiem 3D skenēšanas posmiem, sākot no pamata konfigurācijas līdz pat finiša apstrādei, kas būtiski uzlabo produktivitāti darbā ar eviXscan 3D skeneriem.

Geomatic Design X
Uzlabota reversās inženierijas programmatūra. Lietotāji var izveidot pilnībā parametriskus un rediģējamus modeļus formātā, kas ir savienojams ar viņu CAD programmatūru, pamatojoties uz datiem, kas iegūti no eviXscan 3D skenera.

Geomatic Control X
Visaptverošs un precīzs risinājums metroloģijas un kvalitātes kontroles jomā. Skārienmērīšanas un bezkontakta mērīšanas priekšrocību kombinācija ar CAD programmatūras tehnoloģiju ļauj ātri un precīzi pārbaudīt elementus. Gala rezultāts ir detalizēts ziņojums ar krāsu noviržu kartēm.

PolyWorks Inspector
Universāla mērīšanas platforma, kas sadarbojas ar virkni mērīšanas ierīču, piemēram: mērīšanas sviras un manuālās mērierīces, ierīces, kas izmanto fotogrammetriju, lāzera izsekotāji un manuālie CMM. Visi mērīšanas ierīču darbības spraudņi ir pieejami bez papildu maksas.

Katalog

3 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt