FinePrecision

Jauns produkts

3D skeneris FinePrecision

- FinePrecision
Precīza 3D skenēšana vissīkākajās detaļās

- Skenēšanas laiks <1 s
- Precizitāte līdz 6 µm
- Ideāli piemērots maziem priekšmetiem

Tehniskā specifikācijaFinePrecision
Gaismas avota veidsBlue LED
Kameru skaits un veids2 x 8.9 Mpix
Skenēšanas precizitāteLīdz pat 0.006 mm
Skenēšanas ilgums1 sekunde
Mērīšanas diapazons120 x 60 x 45 mm
Punktu blīvums1 233 pt/mm2
ProgrammatūraeviXscan 3D Suite
Datora pieslēgumsUSB 3.0


Mazs skeneris ar lieliskām iespējām! Ierīce, kuras pamatā ir jaunākās paaudzes ātrgaitas kameras ar CMOS sensoriem un blue LED gaismas avotu - abu tehnoloģiju kombinācija ļauj ļoti precīzi reproducēt skenēto virsmu (precizitāte līdz 6 µm, izšķirtspēja 28 µm), pat tumšu virsmu objektiem. Skeneris ir lieliski piemērots kā mērinstruments precīzai mehānikai, īpaši tādās jomās kā: turbīnu lāpstiņu, mikroshēmu, mazu detaļu ražošanā, kā arī precīzi skaitliski apstrādātu detaļu ražošanā. FinePrecision tiek izmantots arī implantu skenēšanai, protezēšanā, kā arī pulksteņu un juvelierizstrādājumu rūpniecībā.

PROGRAMMATŪRAS

eviXscan 3D Suite 2.8
Šī programmatūra nodrošina lietotājam plašus un draudzīgus rīkus skenēšanai un apstrādei. Ar eviXscan 3D Suite 2.8 skenēšanas process ir vienkāršāks un ātrāks nekā jebkad agrāk. Lietotājs viegli izies cauri visiem 3D skenēšanas posmiem, sākot no pamata konfigurācijas līdz pat finiša apstrādei, kas būtiski uzlabo produktivitāti darbā ar eviXscan 3D skeneriem.

Geomatic Design X
Uzlabota reversās inženierijas programmatūra. Lietotāji var izveidot pilnībā parametriskus un rediģējamus modeļus formātā, kas ir savienojams ar viņu CAD programmatūru, pamatojoties uz datiem, kas iegūti no eviXscan 3D skenera.

Geomatic Control X
Visaptverošs un precīzs risinājums metroloģijas un kvalitātes kontroles jomā. Skārienmērīšanas un bezkontakta mērīšanas priekšrocību kombinācija ar CAD programmatūras tehnoloģiju ļauj ātri un precīzi pārbaudīt elementus. Gala rezultāts ir detalizēts ziņojums ar krāsu noviržu kartēm.

PolyWorks Inspector
Universāla mērīšanas platforma, kas sadarbojas ar virkni mērīšanas ierīču, piemēram: mērīšanas sviras un manuālās mērierīces, ierīces, kas izmanto fotogrammetriju, lāzera izsekotāji un manuālie CMM. Visi mērīšanas ierīču darbības spraudņi ir pieejami bez papildu maksas.

Katalog

3 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt