3D29197

Jauns produkts

XTOOL P2 55 W — CO2 DARBVIRSMAS LĀZERA GRIEZĒJS

5 768,55€

Tehniskie dati:

Pēc gandrīz 2 gadu izstrādes xTool P2 nāk klajā ar daudzām jaunām funkcijām, kas demonstrē iespaidīgu inovāciju un inteliģences līmeni, sniedzot lietotājiem vismodernāko pieredzi. Ar savu lielo ātrumu, jaudu un lielo gultas izmēru xTool sveic jūs pasaules klases CO2 lāzera revolūcijā!
 
Svarīgākie:
- 600 mm/s Maksimālais gravēšanas ātrums
- 55 W lāzera jauda
- Iebūvēts Air Assist
- Divas 16 MP kameras
- 680 x 360 mm Gultas izmērs
 

Gudrāks nekā jebkad agrāk


Pēc gandrīz 2 gadu izstrādes xTool P2 nāk klajā ar daudzām jaunām funkcijām, kas demonstrē iespaidīgu inovāciju un inteliģences līmeni, sniedzot lietotājiem vismodernāko pieredzi.
 

Inteliģentās funkcijas:


- Automātiska caurlaide: precizitāte un ērtības
- Liektas virsmas gravēšana: automātiski izveidojiet 3D modeļus
- Partijas gravēšana: atpazīst formas
 

Dubults 16MP


Izmantojot augstas precizitātes tiešā priekšskatījuma un automātiskās fokusēšanas funkcijas, varat viegli vilkt zīmējumus uz vajadzīgo vietu. Ikviens var apgūt xTool P2 dažu minūšu laikā.
 

Panorāmas kamera


Panorāmas kamera nodrošina tiešo priekšskatījumu un atvieglo pozicionēšanu, trīs sekundēs uzņemot visu darba telpas attēlu. Tas, ko jūs redzat, ir tas, ko jūs saņemat.
 

Spēcīgs sniegums


xTool P2 ir jaudīga 55 W lāzera caurule, kas ļauj vienā piegājienā sagriezt 18 mm melnu valriekstu un 20 mm akrilu. CO2 lāzeram ir īpaši augsta absorbcijas efektivitāte uz koka un akrila. P2 var griezt 3 mm basu ar ātrumu 35 mm/s, kas ir 6 reizes ātrāk nekā 20 W diožu lāzers.
 

Bezgalīgs radošums


xTool P2 nodrošina lielu gultas izmēru, izmērs ir 26"×14" (680*360mm). Apstrādes laukums ir 23,6''×12,1'' (600*308mm).
 
Ir nepieciešami tikai daži piederumi, lai iegūtu daudzpusīgāku P2 un neierobežotas iespējas. Pati iekārta atbalsta apstrādi objektos, kuru biezums nepārsniedz 71 mm. Stāvvadi: ar stāvvada pamatni tas var būt līdz pat 215 mm biezākajam. Tātad lietotāji var viegli pielāgot savu čemodānu. Rotācijas gravēšana: savietojams ar RA2 Pro, 4-in-1 rotējošo piederumu. xTool P2 atraisa jūsu radošumu uz traukiem, krūzēm, sfērām un gredzeniem.
 

Drošības līdzekļi:


- Slēgts dizains
- Avārijas apturēšanas poga
- Uguns drošība
- Automātiskā bloķēšana
- Hidrauliskais atbalsts
- Vairāku brīdinājumu sistēma
 

Citas funkcijas


- Iebūvēta gaisa palīgsistēma: iebūvētā gaisa palīgsistēma efektīvi izpūtīs dūmus un putekļus, ļaujot lietotājiem iegūt labākus griešanas un gravēšanas rezultātus, vienlaikus saglabājot lāzera galvu tīru.
- Profesionāla naža sloksnes pamatplāksne: naža sloksnes pamatplāksnes rūpnieciskais līmenis samazina degšanas un kūpināšanas ietekmi uz materiāla apakšējo daļu. Salīdzinot ar šūnveida plāksni, mašīnu ir vieglāk tīrīt, palīdzot iegūt vairāk vietas dūmu nosūkšanai un labākus rezultātus grebtu darbu apakšā.
- Iebūvēts izplūdes ventilators: ar iebūvētu regulējamu gaisa palīgsistēmu un līstēm dūmi var viegli izkļūt cauri materiāliem, un tos izvēdina 145CFM izplūdes ventilators.
- Stabilāka lāzera caurules aizsardzība: tā vietā, lai pārvietotos ar Y-staru, lāzera caurulītes nostiprināšana iekārtas aizmugurē padarīs lāzera cauruli stabilāku; pievienojot vairāk pērļu kokvilnas, droši aizsargās arī lāzera caurules transportēšanu.
 


17 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt