25838

Jauns produkts

3D pildspalvas SL-300

48,76€

Tehniskie dati:

Sunlu SL-300 – Ergonomiska, augstākās kvalitātes 3D pildspalva ar vieglu apstrādi
Sunlu SL-300 ir ergonomiska, augstākās kvalitātes 3D pildspalva ar ērtu lietošanu. Droši, viegli un uzticami 3D zīmējiet ar šo "manuālo 3D printeri" šedevrus.

Sunlu SL-300 3D pildspalvas īpašās produkta īpašības:
1,75 mm PLA vai ABS kvēldiegs
Iebūvēts displejs ērtai lasīšanai
Super meistarība nodrošina prieku darbā
Ergonomisks dizains ērtai lietošanai
Ātri uzsilda kvēldiegu (apmēram 45 sekundes)
Viegls svars ērtai turēšanai
Ideāli piemērots bērniem, radošiem cilvēkiem un 3D entuziastiem
3D pildspalva 1,75 mm PLA un ABS kvēldiegam
Izmantojiet Sunlu SL-300 vienkāršai 3D zīmēšanai ar 1,75 mm PLA un ABS kvēldiegu. Pateicoties PLA plastmasai, jūs strādājat ļoti droši un videi draudzīgi. ABS kvēldiegs ir piemērots izturīgu un izturīgu detaļu 3D rasējumiem. Bērniem mēs parasti iesakām strādāt ar PLA, jo šim materiālam nav kaitīgu tvaiku un to var apstrādāt salīdzinoši zemā temperatūrā. Tas padara lietojumprogrammu īpaši drošu.

Pateicoties iebūvētajam displejam, vienmēr saglabājiet pārskatu
Iebūvētais displejs ļauj vienmēr sekot līdzi Sunlu SL-300 3D pildspalvas statusam. Uzraugiet temperatūru un 3D zīmējumu, lai iegūtu labākos rezultātus.

Sunlu SL-300 – augstākās kvalitātes 3D pildspalva
Sunlu SL-300 ir augstākās kvalitātes 3D pildspalva. Pateicoties labajam darbam, jūs atkal izbaudīsiet savu 3D pildspalvu ar katru izveidoto 3D zīmējumu.

3D pildspalva ar ergonomisku dizainu ērtai lietošanai
Sunlu SL-300 3D pildspalvas ergonomiskais dizains padara to viegli lietojamu. Īpaši lielākiem projektiem un ilgākam darbam jūs novērtēsiet labu vadāmību. Šī 3D pildspalva lieliski atrodas jūsu rokā!

Ātra kvēldiega uzsildīšana
Pateicoties ļoti ātrai kvēldiega uzsildīšanai, jūs ļoti ātri sākat ar savu pirmo 3D zīmējumu. Pēc aptuveni 45 sekundēm esat gatavs sākt 3D zīmēšanu.

Mazs svars ērtai lietošanai
Pateicoties Sunlu SL-300 pildspalvas mazajam svaram, jūs varat strādāt ilgu laiku, nepaliekot pārlieku smagam rokas 3D printerim.

Ideāla 3D pildspalva bērniem, radošiem cilvēkiem un 3D entuziastiem
Sunlu SL-300 ir ideāla 3D pildspalva jūsu bērniem un visiem radošajiem darbiniekiem, dizaineriem un 3D entuziastiem. Unle

3 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt