3D28884

Jauns produkts

XTOOL F1

1 804,11€

Tehniskie dati:

F1 xTool pirmais galvanometra tipa lāzergravētājs ar 10W zilu un 2W sarkanu gaismu ātrai objektu gravēšanai un griešanai. xTool F1 var gravēt ar maksimālo ātrumu 4000 mm/s, ļaujot pabeigt projektu vienā acu mirklī.
 
Svarīgākie:
- 2W IR lāzers + 10W diožu lāzers
- Īpaši ātrs: 400 mm/s gravēšanas ātrums
- Pārnēsājams un rokas
 

Ātrākais un izcilākais šāda veida produkts


Izmantojot TURE rūpnieciskās galvanometra sistēmu, xTool F1 garantē izcilu lāzera veiktspēju.
 

 

Sajūtiet patieso gravēšanas ātrumu 400 mm/s


Īpaši liels gravēšanas ātrums tiek panākts, izmantojot progresīvo galvano tehnoloģiju. Precīzi pagriežot un noregulējot galvanometra x-ass un y-ass spoguļus, spoguļi īsā laikā novirza lāzera staru dažādos leņķos pret iegravētajiem objektiem.
 

Skatiet 0,003 mm gravēšanas precizitāti


Metāla izgatavotais ar izturīgu struktūru un precīzu kustīgā lāzera stara vadību, xTool F1 nodrošina augstu gravēšanas precizitāti. Visas sīkās gravējuma detaļas var skaidri parādīt.
 

 

Lāzergravēšana


Pasaulē pirmais lāzergravētājs, kas integrē 2W 1064nm infrasarkano lāzeru ar 10W 455nm diodes lāzeru. Duālie lāzeri apvieno abu priekšrocības1, nodrošinot vislabāko gravēšanas rezultātu un paplašinot gravējamā materiāla klāstu.
 

 

Lāzera griešana


10 W zilais lāzers nodrošina xTool F1 pietiekami daudz jaudas, lai pēc gravēšanas tiešā veidā grieztu materiālus. Jauda ir pietiekama, lai grieztu līdz 8mm koksni un līdz 5mm akrilu.
 

 

Inteliģents dizainā


Atšķirībā no tradicionālo gravētāju laikietilpīgās manuālās regulēšanas, xTool F1 nodrošina draudzīgāku un efektīvāku iekārtas iestatīšanas veidu.
 

Automātiskais/manuālais fokuss


Auto: ievadiet materiāla biezumu programmatūrā, lāzera galva automātiski pārvietosies, lai saglabātu to fokusā
Manuāli: pagrieziet pogu, lai pielāgotu lāzera galviņas augstumu, lai pārliecinātos, ka abi sarkanie punkti pārklājas.
 

Lāzergravēšanas priekšskatījums


Priekšskatiet dizainu tieši tajā vietā, kur vēlaties iegravēt nekaitīgo ātrgaitas gaismu.
 

 

Pilnībā aizsargāts, lai iegravētu visur


Pilnībā noslēgtais vāks bloķē jaudīgo lāzera gaismu un nepatīkamos dūmus. Pateicoties iebūvētajam ventilatoram un gaisa attīrītājam, kas ātri nosūc dūmus un smakas, varat ar mierīgu sirdi iegravēt privātā telpā vai parādīt to publiski.
 

Izveidojiet no iedvesmas


Apmieriniet visas savas radošās darbības no sākuma līdz progresam, no tālruņa līdz klēpjdatoram. xTool F1 ir aprīkots ar BEZMAKSAS XCS programmatūru un ir saderīgs ar Lightburn.
 

 
xTool Creative Space: bezmaksas daudzfunkcionāla lāzera griezēja programmatūra grafiskajam dizainam, rediģēšanai, lāzera apstrādei un mašīnas vadībai.
 
LightBurn: atbalsta iepriekšējas rediģēšanas darbību un augsta līmeņa pielāgošanu              
 

Piederumi — jauniniet uz pilnu komplektu


Atbalstiet 90% cilindru gravēšanas scenārijus: xTool F1 ir saderīgs ar RA2pro, ļaujot jums izbaudīt gravēšanu uz cilindriem lielā ātrumā.
 

 

Drīzumā


Lielāka darba telpa pēc paplašinājuma: izmantojiet liela ātruma gravēšanu lielākai darba vietai. Iegravēt uz tastatūras, tagad ir iespējamas lielākas zīmes.
 
Tīra griešanas apdare: aizsargājiet xTool F1 apakšējo plāksni no lāzera skrāpējumiem un piešķiriet materiāliem tīrāku un vienmērīgāku griešanas apdari.
 

 

Pārdomāts dizains maina


Divslāņu filtrēšana: vāks var filtrēt 455 nm diodes lāzera un 1064 nm infrasarkanā lāzera kaitīgo gaismu. Apstrādē varat izmantot arī aizsargbrilles, lai nodrošinātu papildu drošību (iegādājas atsevišķi).
 
Pārsegs paliek jebkurā augstumā: xTool F1 pārsegu var noregulēt jebkurā pozīcijā un palikt augstumā, pasargājot materiālus no bojājumiem.
 
Darbvirsmas aizsardzība: mazie caurumi pamatplāksnē, ko izmanto, lai stabilizētu stiprinājuma rāmi, nav caurdurami. Darbvirsmas aizsardzība no darba lāzera gaismas.
 

17 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt