XTS120W_basic

Jauns produkts

xTool S1 20W lāzera gravēšanas un griešanas iekārta

1 879,00€

-329,01€

1 549,99€

Akcijas cena!

Tehniskie dati:

Slēgta tipa zilā diožu + infrasarkanais lāzeris, lāzera gravētājs un griezējs darbam ar koku, akrilu, metālu, rotaslietām, ādu, papīru, kartonu u.c.
 
Šis ir viss vienā, īpaši precīzs lāzergravētājs. No iesācēja līdz ekspertam – ikviens atradīs pielietojumu. Turklāt, izmantojot 4 pārslēdzamus lāzera moduļus, varat jebkurā laikā to uzlabot, lai būtu uzdevumu augstomos jebkurā situācijā.
 

 
Tehniskais apraksts:
- Lāzera jauda: 20W
- Punkta izmērs: 0.06*0.04 mm
- Darba ātrums: 600mm/s
- Darba laukums: 498*330mm
- Strāva: 25V 11A
- Pieslēguma veids: USB/Wi-Fi
- XCS sistēmas atbalsts: Telefons: Android & iOS; Dators: Windows 10 vai jaunāks un macOS
- Programmatūra: XCS/Lightburn
- Failu atbalsts: SVG/DXF/JPG/JPEG/ PNG/BMP/TIF
- Svars: 20KG
- Izmēri: 765*561*183 mm
- Drošība: 1. Klase
- Autofokuss
 
Apstrādājamie materiāli: Papīrs, Koks, Āda, MDF, Nerūsējošais tērauds, Necaurspīdīgs akrils, Bambuss, Audums, Tumšais stikls, Keramika, Nefrīts, Marmors, Slāneklis, Cements, Ķieģelis, Pārklāts metāls, Krāsots metāls
 

 
PAPILDUS OPCIJAS (pieprasiet aktuālās cenas pērkot komplektā):
- Šūnveida galda pamatne tīrākai griešanai un gravēšanai - standarta cena Eur 180 ar PVN  
- Smart Air Assist - spēcīga gaisa plūsmas jauda 30 l/min tīrākai virsmai un automātiska gaisa plūsmas kontrole gravēšanai un griešanai - standarta cena Eur 180 ar PVN  
- Paaugstinājuma platforma matēriālu apstrādei līdz 133mm - standarta cena Eur 210.74 ar PVN
- Rotācijas ass (4 vienā) - ​​standarta cena Eur 279 ar PVN
- Uguns drošības komplekts - ​​standarta cena Eur 160 ar PVN
- Automātiskais konveijers garu priekšmetu apstrādei - standarta cena Eur 464 ar PVN
- xTool S1 1064nm infrasarkanais lāzera modulis IR 2W - gravēšana uz metāliem (zelts, sudrabs, varš, misiņš, titāns), plastmasas, akrila materiāliem, ideāli piemērots rotaslietām, dāvanu izgatavošanai - standarta cena Eur 650 ar PVN
- S1 40W modulis - standarta cena Eur 1361 ar PVN
 

 
xTool S1
Neatkarīgi no tā, vai esat DIY entuziasts vai profesionāls darbuzņēmējs, šis spēcīgais rīks mainīs jūsu darba veidu. Ar savu progresīvo tehnoloģiju un nepārspējamo veiktspēju xTool S1 ir ideāls sabiedrotais jebkuram darbam.
 

 
Jauda un augsta efektivitāte
Citas lāzergalvas: viena iekārta var pārslēgt vairākas galviņas, lai apmierinātu gandrīz visas vajadzības. xTool pēc vēlēšanās var pārslēgties uz 1064 nm lāzera galvu un 20 W lāzera galv, paverot jums neierobežotas apstrādes iespējas. No koka, ādas, nerūsējošā tērauda līdz plastmasai, dārgmetālam, akrilam un gandrīz visiem izplatītajiem materiāliem ar to var viegli rīkoties, lai radītu perfektus darbus.
 

 
Stabila veiktspēja pie 600 mm/s: Jaunizveidotā vadošā sliedes struktūra nodrošina pusvadītāju portāla lāzergravēšanas iekārtas darbības veiktspēju, lai sasniegtu pārsteidzošu ātrumu 600 mm/s. Stabilā struktūra un ātrgaitas kustība pilnībā atbrīvo lielas jaudas lāzeru ārkārtējo veiktspēju, nodrošinot efektivitātes pieaugumu par 50%, kas ir salīdzināms ar CO2 iekārtu veiktspēju.
 

 
TwinPoint pozicionēšana, kamerai līdzīga precizitāte Divu punktu pozicionēšana, vienkāršāka un precīzāka
Operētājsistēmā xTool S1 jauns kodētājs apvienojumā ar algoritmu tiek izmantots, lai izveidotu visas ainas izkārtojumu, kas ir tikpat precīzs kā koordinātu sistēma, un tas tiek vizuāli parādīts programmatūrā, lai 100% no fiziskās pasaules un virtuālās pasaules tiktu apvienoti. , un lāzera galvas pozīcija tiek parādīta reāllaikā.
 

 
Autofokuss: meistarība katrā iznākumā
XTool S1 piedāvā datora līmeņa precīzu fokusa mērījumu un uzlabo griešanas jaudu, vadot vietu, lai nolaistos zem griešanas virsmas, izmantojot autofokusa sistēmu.
 

 
Dinamiskā fokusa gravēšana: lieliski piemērota uz nelīdzenām virsmām
xTool S1 lepojas ar modernu viedo fokusēšanas sistēmu vairāku punktu fokusa diapazonam un 3D objektu automatizācijai. Tā elektriskā Z ass dinamiski uzlabo fokusu, nodrošinot perfektu gravēšanas efektu kā plakne.
 

 
Rotācijas gravēšana (Papildopcija)
xTool S1, ja tas ir savienots pārī ar papildus pieejamo RA2 Pro rotējošo piederumu, nodrošina sarežģītus gravējumus uz tādiem priekšmetiem kā glāzītes, krūzes un gredzeni, pārvēršot katru gabalu mākslas darbā.
 

 
Viedais gaisa palīgs: nevainojami rezultāti, brīvroku režīms (Papildopcija)
Gaisa palīgsistēma automātiski pielāgo gaisa plūsmas lielumu atbilstoši apstrādes statusam, lai sasniegtu vislabākos rezultātus, palīdzot apstrādāt un radīt perfektus rezultātus.
 

 
Maksimālais augstums. Maksimizēts potenciāls (Papildopcija)
Augstuma pamatne paaugstina xTool S1 pacēlumu, ļaujot gravēt uz objektiem, kuru augstums ir līdz 135 mm, un veicina neierobežotu radošumu.
 
Automatizēta konveijera padeve (Papildopcija)
xTool S1 var tikt aprīkots ar automātisko konveijera padevēju kā papildopciju, kas ar automātisko caurlaidi atbloķē plašu radošumu līdz pat 3000 mm. Tas garantē precīzu un vienkāršu lielāku materiālu pārvaldību.
 
Programmatūra jūsu nevainojamai darbplūsmai
- xTool Creative Space: ātri sāciet darbu ar mūsu lietotājam draudzīgo programmatūru. (Iekļauta)
- Lightburn: nobriedusi gravēšanas programmatūra parastajam lāzera griezējam. (Papildopcija)
 

 
1. klases lāzera drošības sertifikāts
xTool S1 izmanto pilnībā slēgtu integrētu ugunsizturīgo apvalku dizainu. Liela laukuma augstas caurlaidības pārklājuma plāksne ar labu divu joslu filtrēšanas spēju ļauj vienlaikus atbrīvoties no neglītajām acu aizsargbrillēm, palīdz skaidri novērot katru apstrādes posmu.
 
Īpaši spēcīga dūmu izvade, lai nodrošinātu veselību un aprīkota ar īpaši spēcīgu aktīvo dūmu novadīšanas ventilatoru, lāzera apstrādes rezultātā radītās kaitīgās gāzes tiek ātri izvadītas ārā, lai nodrošinātu jūsu drošību un veselību.
 
Četru līmeņu drošības aizsardzība
- Nesen uzlabotā 5 virzienu (4 priekšējie un aizmugurējie deflektori, 1 lāzera galva) liesmas sensoru sistēma nodrošina papildu liesmas noteikšanas iespējas.
- Aprīkots ar atvērta vāka noteikšanas un pamatplāksnes noteikšanas sensoriem, kas nodrošina avārijas apturēšanu, atverot vāku, efektīvi novēršot lāzera noplūdi.
- Izmantojot slīpuma/trieciena noteikšanas funkciju, noliecot vai pārvietojot korpusu automātiski apstāties un signalizēt, lai nodrošinātu procesa drošību.
- Avārijas apturēšanas dizains, avārijas apturēšanas poga, kuru var sasniegt ar roku, jebkurā laikā var pārtraukt apstrādi, lai nodrošinātu operatora drošību.
 

17 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt