28730

Jauns produkts

Siraya Tech Blu - 1 kg - Nylon Black

118,10€

Tehniskie dati:


Iepazīstinām ar Siraya Tech Blu

Viegli lietojami izturīgi sveķi, kas darbojas stresa apstākļos. Materiāla īpašības ir līdzsvarotas starp izturību un cietību. Siraya Tech Blu sveķi ir ideāli piemēroti funkcionālu detaļu izgatavošanai, kas ir izturīgas, taču ar zināmu elastību. Atšķirībā no daudziem tirgū esošajiem sveķiem, kas ir pārāk trausli, lai izturētu pat vismazāko kritumu, Blu Clear ir lieliskas mehāniskās īpašības, kas var izturēt spēkus, viegli nesalūstot. Ar to varējām uztaisīt āķi un bez lūzuma uzvilkt 20 kg smagumu.

Blu Clear ir gandrīz tāds pats formulējums kā Blu, un tas ir paredzēts ātrai drukāšanai ar augstu izdošanās līmeni LCD/DLP printeros. (nav izstrādāts lāzera SLA) Atšķirībā no daudziem inženiertehniskajiem sveķiem, to ir ļoti viegli tīrīt ar parastajiem spirtiem un ātri sacietēt. Tam ir lieliska izšķirtspēja, tas labi noregulējas, un modeļu veidotāji to izmanto, lai izveidotu skulptūras kā mākslas darbus. Un tas nesmaržo, lai tas nesmirdētu jūsu darba vietā.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt