26581

Jauns produkts

PrimaSelect NylonPower PA 6/66 - 1.75mm - 500g - Black

52,03€

Tehniskie dati:

Pamatdati
Kvēldiega tipsPA 6/66
Diametrs1,75 mm
Tolerance0,05 mm
Svars0,50 kg
Drukāšanas parametrs
Ieteicamā drukāšanas temperatūra Min250 ºC
Ieteicamā drukas temperatūra Maks265 ºC
Ieteicamā drukas gultas temperatūra min60 ºC
Ieteicamā drukas gultas temperatūra Maks70 ºC

Prima SELECT NylonPower PA 6/66 — iegādājieties PA6/66 3D printera pavedienu
PrimaCreator NylonPower PA 6/66 ir īpašs kopolimēru maisījuma 3D printera poliamīda pavediens, kas pilnībā izmanto gan PA 6, gan PA66 stiprās puses. Šo divu veidu poliamīdu kombinācija padara mūsu neilonu ļoti viegli 3D drukāšanu. Parasti neilonu (PA) ir ļoti grūti drukāt 3D formātā. Izmantojot parastos neilona 3D printera pavedienus, jums būs grūti panākt, lai tas pieliptu pie konstrukcijas plāksnes. Izmantojot NylonPower, varat izmantot zemākas 3D drukāšanas temperatūras nekā parasti, izmantojot neilonu. Izmantojiet šo materiālu visbiežāk sastopamajos FFF/FDM 3D printeros.

Galvenās NylonPower PA6/66 materiāla īpašības:
- Ideāls PA6 un PA66 sajaukums
- Augsta ķīmiskā un termiskā pretestība
- Mazāk deformācijas nekā parastajam neilonam atvieglo 3D drukāšanu
- Lieliska slāņa saķere rada spēcīgas 3D drukātas detaļas

Kā vislabāk 3D drukāt neilona pavedienu
Drukājot 3D ar neilonu, tas jādara uz apsildāmas konstrukcijas plāksnes. Labākai adhēzijai mēs iesakām izmantot Magigoo PA. Temperatūrai jābūt iestatītai uz 60-80 ° C.

Neilona PA6/66 jaudīgs 3D drukas pavediens
Neilonam ir spēcīga mehāniskā izturība un tas mazāk deformējas. To ir grūti salauzt vai salauzt. Turklāt neilons ir arī viens no labākajiem materiāliem triecienizturības ziņā.

Īpašas neilona materiāla īpašības un uzgaļi tā apstrādei
Neilons ir ļoti hidroskopisks. Tas nozīmē, ka tas uzsūc šķidrumus. Tas varētu būt noderīgi, ja vēlaties krāsot pavedienu. Tas arī nozīmē, ka pirms lietošanas ir svarīgi nožūt neilonu. Cepeškrāsni var iestatīt uz 70-80°C un atstāt uz 4-8 stundām. Jo ilgāk jūs to atstājat, jo žāvētāks tas būs. Tas atspoguļos arī gatavo drukas rezultātu gan vizuālā, gan veiktspējas ziņā.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt