20602

Jauns produkts

Taulman Nylon 680 - 1.75mm - 450g

82,52€

Tehniskie dati:

Pamatdati
Kvēldiega tipsPA
Diametrs1,75 mm
Tolerance0,05 mm
Svars0,45 kg
Garums148 m
Krāsadabiski caurspīdīgs
Drukāšanas parametrs
Ieteicamā drukāšanas temperatūra Min250 ºC
Ieteicamā drukas temperatūra Maks255 ºC
Ieteicamā drukas gultas temperatūra min30 ºC
Ieteicamā drukas gultas temperatūra Maks65 ºC
Ieteicamais drukas ātrums Maks40 mm/s
Ieteicamā ievilkšanas min3 mm
Ieteicamais ievilkšanas maks4 mm
Ģenerālis
Īpaša gravitāte1263
Stiepes
Stiepes izturība47 MPa
Pagarinājums
Pagarinājums pie ražas34 %

Taulman Nylon 680
Nylon 680, novatorisks jauns neilona materiāls Fused Filament Fabrication (FFF) 3D drukāšanai, ir paredzēts izmantošanai daudzās nozarēs, tostarp: medicīnā, zobārstniecībā, pārtikas pārstrādē un robotikā. Neilons 680 ir saderīgs ar sterilizācijas procedūrām, tam ir FDA apstiprinājums netiešai saskarei ar pārtiku, un tam ir izcilas izturības un fiziskās īpašības, salīdzinot ar pašlaik tirgū esošajiem patēriņa kvalitātes materiāliem; 680. gadu specifikācijas ļoti vēlas gan nozare, gan hobiji.

Sterilizācijas īpašības
Nylon 680 ir savietojams ar šādām sterilizācijas metodēm, kuras visā pasaulē izmanto zinātniskās laboratorijās, lai veiktu plašu pētījumu klāstu:

Saderīga ar etilēnoksīda sterilizāciju (zemā temperatūrā)

Saderīga ar tvaiku/viršanas sterilizāciju (augsta temperatūra)

Sterilizācija pētniekiem ir svarīga, jo tā noņem visas sēnītes, baktērijas un citus mikrobus, kas var kaitēt eksperimentēšanas apstākļiem. Saderība ar sterilizācijas procesiem ir reta materiāla īpašība 3D drukas nozarē, un tā ir unikāls Nylon 680 atribūts.

Laboratorijas lietojumprogrammās ietilpst:
Sastatnes šūnu audzēšanai

Audu inženierija

Medicīnisko ierīču un protezēšanas prototipēšana

Laboratorijas iekārtu izgatavošana pēc pasūtījuma

Saskaņā ar ES apsvērumiem zobārstniecības lietojumiem

Zobārsti Eiropas Savienībā pašlaik pēta šo materiālu, lai to izmantotu savā praksē; kā tāds tas pašlaik tiek sertificēts, lai iegūtu ES zobārstniecības CE marķējumu, kas ļautu Nylon 680 komerciāli izmantot zobārstniecībā.

Pārtikas apstrādes lietojumprogrammas

Neilons 680 ir apstiprināts izmantošanai pārtikas uzglabāšanai un apstrādei; no tā var izgatavot traukus, traukus un ēdienu dekorācijas, kur alkohola procentuālais daudzums ir mazāks par 8%. Tas ir arī drošs trauku mazgājamajā mašīnā.

Konkrēti, Nylon 680 ir ražots, lai atbilstu FDA 21CFR177.1500. 177. DAĻA

"NETIEŠĀS PĀRTIKAS PIEDEVAS" POLIMERI B apakšnodaļa — Vielas, kas paredzētas lietošanai kā pamatkomponenti vienreizējas un atkārtotas lietošanas virsmām, kas saskaras ar pārtiku.

Vakuuma aizzīmogots un izsekojams

Nylon 680 tiek piegādāts ar vakuuma hermētiķi un ar sērijas/partijas numuru, lai nodrošinātu izsekojamību. Tas ļauj jums būt pārliecinātiem, ka jūsu kvēldiegam ir iepriekš minētās īpašības.

Veterinārā lietošana

Pateicoties savām unikālajām īpašībām, Nylon 680 ir labi piemērots lietošanai veterinārijā, tostarp dzīvnieku liešanā un pielāgotu protezēšanas izstrādē.

Lielisks materiāls augstas stiprības, funkcionālām 3D drukātām detaļām

Spēcīgāks par PLA un ABS

Drukātās daļas ar Nylon 680 ir pārbaudītas neatkarīgi, un ir pierādīts, ka tās ir pārākas stiprības ziņā, salīdzinot ar citiem komerciāli pieejamiem FFF 3D drukas materiāliem un pat ar iesmidzinātām daļām ar PLA vai ABS.

Laboratorijas pārbaudēs 3D drukātie neilona 680 paraugi sasniedza vidējo stiepes moduļa spriegumu 28 634 psi (197,42 MPa); Salīdzinājumam, neilons 645 sasniedz stiepes moduli 27 141 psi (187,13 MPa).

Atbalsta nesagraujošo novērtēšanu (caurspīdīgumu)

Nylon 680 ir aptuveni 20% necaurredzamība, padarot to ievērojami caurspīdīgāku nekā Nylon 645. Tā ir galvenā prasība nozarei, jo tā atbalsta "nesagraujošo novērtēšanu", ļaujot lietotājiem pārliecināties, ka viņu daļa ir izdrukāta pareizi.

Precīza 3D druka (zema saraušanās)

Neilonam 680 ir ļoti zema saraušanās spēja, kas ļauj drukāt detaļas ar stingrām pielaidēm; tas nozīmē, ka lietotāji, kuri veido funkcionālas daļas ar noteikta izmēra prasībām, var būt pārliecināti, ka Nylon 680 ir uzdevumu augstumos. Nylon 680 arī uztur labi zināmo neilona slideno virsmu, kā to pieprasa klīnikas un rūpniecība.

Izcila veiktspēja inženierzinātnēs

Neilons 680 ir arī paredzēts, lai izveidotu ceļu 3D drukāšanai robotikā. Robotikas nozare pašlaik izstrādā jaunus motorus, kas īpaši izstrādāti, lai izturētu lielu griezes momentu, ar minimālu vārpstas garumu no gala līdz galam. Šādas konstrukcijas motori būs šarnīrveida savienojumu standarts, un tiem būs nepieciešams nestandarta zobrats, kā arī savstarpēji savienotas rumbas un savienojošie atloki. Neilons 680 ir pievilcīgs materiāls, kas atbilst iepriekšminētajām prasībām, jo ​​tas ir augstas stiprības materiāls ar pārbaudītām zemas berzes virsmas īpašībām.

Nylon 680 var izmantot, lai izdrukātu lielas daļas, kas nepieciešamas dronu un saistīto robotikas lietojumprogrammu izveidei.

Citas lietojumprogrammas:

Turklāt Nylon 680 var izmantot, lai apdrukātu plašu funkcionālu priekšmetu klāstu, tostarp: brilles un citus virsdrēbes, valkājamas ierīces, mākslu, sporta aprīkojumu, izturīgas pielāgotas detaļas, kas nepieciešamas būvniecības projektiem, un daudz ko citu!

Kopšana un apstrāde:

Lai gan Taulman neilona pavedieni ir izstrādāti tā, lai izvairītos no mitruma izraisītām problēmām, neilona materiāli joprojām absorbē mitrumu, kas var ietekmēt to apdrukājamību, ja materiāli netiek pienācīgi kopti. Par laimi, mitruma uzsūkšanās ir pilnībā atgriezeniska.

Padomi, kā rīkoties ar neilonu:

Vasarā turiet neilonus vidē, kas nav mitra
Izvairieties no neilona glabāšanas vidē, piemēram, pagrabā, kas mēdz būt mitrs
Apsveriet iespēju izmantot gaisa mitrinātāju savā materiālu uzglabāšanas telpā
Apsveriet iespēju izmantot silikagela paciņas, lai absorbētu mitrumu
Bet ko jūs varat darīt, ja jūsu materiāls ir bijis mitrā vidē un ir uzsūcis mitrumu?
Kā minēts iepriekš, mitruma uzsūkšanās ir pilnībā atgriezeniska. Neilona materiālu žāvēšana pirms to izmantošanas drukāšanai noņems gandrīz visas ūdens molekulas. Šim nolūkam varat izmantot fēnu vai dažas desikantu paketes. Pat ja Taulman neiloni vairākas nedēļas tiek iegremdēti ūdenī, ūdens absorbcijas procesu joprojām var pilnībā mainīt. Tāpēc neuztraucieties un drukājiet tālāk!

Neilona 680 specifikācijas:

- Stiepes izturība = 4686 PSI +
- Modulis PSI =28 634
- Maksimālais pagarinājums pie pārrāvuma = 226%
- Drukas temperatūra = 250C - 255C
- Sprauslas izmērs = jebkurš
- Saraušanās = 0,006 collas/in
- Transmisija = ~70%
- Krāsa = smalki caurspīdīgs Shell White, ja tas ir apdrukāts cietā veidā — var krāsot ar krāsvielām uz skābes bāzes.

Neilona 680 specifikācijas:

- Stiepes izturība = 4686 PSI +
- Modulis PSI =28 634
- Maksimālais pagarinājums pie pārrāvuma = 226%
- Drukas temperatūra = 250C - 255C
- Sprauslas izmērs = jebkurš
- Saraušanās = 0,006 collas/in
- Transmisija = ~70%
- Krāsa = smalki caurspīdīgs Shell White, ja tas ir apdrukāts cietā veidā — var krāsot ar krāsvielām uz skābes bāzes.
- Ieteicamā ekstrūdera temperatūra: 245-250°Cli>
- Ieteicamā drukas gultas temperatūra: 60-90°C
- Ieteicamā apdrukas pamatnes virsma: līdz 45C uzkarsēts stikls ar plānu PVA kārtu
- Ieteicamais drukas ātrums: 20-30 mm/s

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt