23426

Jauns produkts

PrimaSelect NylonPower Glass Fibre - 2.85mm - 500g - Natural

82,52€

Tehniskie dati:

Pamatdati
Kvēldiega tipsNylon Power stikla šķiedra
Diametrs2,85 mm
Tolerance0,05 mm
Svars0,50 kg
Garums73 m
Krāsa- ohne krāsu kods
Drukāšanas parametrs
Ieteicamā drukāšanas temperatūra Min250 ºC
Ieteicamā drukas temperatūra Maks265 ºC
Ieteicamā drukas gultas temperatūra min60 ºC
Ieteicamā drukas gultas temperatūra Maks70 ºC
Ieteicamais drukāšanas ātrums Min40 mm/s
Ieteicamais drukas ātrums Maks40 mm/s
Ieteicamais ventilatora ātrums min20 %
Ieteicamais ventilatora ātrums maks60 %
Ģenerālis
Īpaša gravitāte1,07 g/cm 3 ISO 1183
Pelējuma saraušanās,5 ISO 294
Īpatnējā tilpuma pretestība10^11 Ωm IEC 60243
Temperatūra
Siltuma novirzes temp160 °C ISO 75
Stiepes
Stiepes izturība64,7 MPa ISO 527
Stiepes modulis2534 MPa ISO 527
Pagarinājums
Pagarinājums pārtraukumā9,2 % ISO 527
Elastīgs
Fleksālais spēks125 % ISO 178
Elastības modulis3131 ISO 178
Cits
Trieciena stiprums53,6 KJ/m 2 ISO 179ISO 1802-1eU
Šora D cietība77 MPa D ISO 2039-1

PrimaSelect NylonPower stikla šķiedra – jaunākais augstas veiktspējas kvēldiegs jūsu 3D printerim

PrimaSelect NylonPower stikla šķiedra ir jaunākais augstas veiktspējas kvēldiegs jūsu 3D printerim. 3D drukas materiāla pamatā ir neilons 12, un tas ir 16% pastiprināts ar stikla šķiedru. Šis sastāvs rada optimāli izturīgu pavedienu. Neilona stikla kvēldiegs ir lieliski piemērots automobiļu rūpniecības komponentu, dronu konstrukciju un RC detaļu papildu ražošanai.



Galvenās materiāla īpašības NylonPower ar šķiedru pastiprināta PA12:

- Augsta ķīmiskā un termiskā pretestība
- Lieliska virsmas kvalitāte
- Minimizēta deformācijas tendence salīdzinājumā ar parasto neilonu
- Viegli apstrādājams

3D izdrukā ļoti spēcīgas NylonPower un stikla šķiedras daļas
PrimaSelect NylonPower stikla šķiedra ir ārkārtīgi noderīgs materiāls ar unikālām materiāla īpašībām. Šajā pavedienā neilons ir pastiprināts ar mazām, grieztām stikla šķiedras pavedieniem. PrimaSelect NylonPower Filament piedāvā neticamu stingrību, struktūru un lielisku slāņa saķeri.

Vienkārši apstrādājiet NylonPower kvēldiegu ar stiklu
Turklāt NylonPower ir ļoti viegli apstrādājams un tam ir matēta virsma. Ideālas 3D izdrukas ir ļoti stingras, stingras un ideāli piemērotas, ja nepieciešams objekts ar augstu stingrības/svara attiecību. Lai apstrādātu PrimaSelect NylonPower Filament, izmantojiet apsildāmu apdrukas pamatni, kas iestatīta uz 60 ˚C, lai panāktu labu pirmā slāņa saķeri ar ēkas platformu.

Apstrādājiet NylonPower stikla šķiedru ar tērauda sprauslu
PrimaSelect NylonPower ļoti abrazīvo īpašību dēļ (uzgalis ātri nodilst noberšanās dēļ), mēs iesakām šim kvēldiegam izmantot rūdīta tērauda uzgali. Parasta misiņa uzgaļa izmantošana nav problēma, taču uzgalis īsā laikā nolietosies.PrimaSelect NylonPower pielīp pie stikla, kas pārklāts ar līmes aerosolu vai līmi.

Neilona stikla šķiedras kvēldiega materiāla īpašības:
- Svars un spole: katrai spolei ir 500 grami augstas kvalitātes kvēldiega. NylonPower tiek piegādāts iepakots uz caurspīdīgas spoles ar spēcīgu desikantu, lai izvairītos no mitruma
- Ideāla diametra pielaide: NylonPower kvēldiegs tiek kontrolēts visā piedevu ražošanas procesā. Tas nodrošina, ka saņemat kvēldiegu ar diametra pielaidi +/-0,05 mm
- Perfekta spolēšana: mēs esam pielikuši lielas pūles, lai katra kvēldiega spole būtu perfekta. Tātad jūs varat būt pārliecināti, ka kvēldiegs nesapinīsies uz spoles
- Viegli 3D drukāšana: stikla šķiedras, kas sajauktas ar neilonu, padara šo materiālu ļoti viegli apstrādājamu lielākajā daļā 3D printeru. Mēs iesakām rūdītu uzgali

Padomi un triki, kā apstrādāt PrimaSelect NylonPower ar stikla šķiedrām jūsu 3D printerī

Šeit jūs atradīsiet padomus un trikus, kā apstrādāt PrimaSelect NylonPower ar stikla šķiedrām savā 3D printerī.

Uzmaniet savu kvēldiegu un turiet to prom no mitruma

PrimaSelect NylonPower esošās stikla šķiedras samazina ūdens daudzumu, ko var absorbēt. Tomēr, lai nodrošinātu optimālu apstrādi, jums jārūpējas, lai kvēldiegs būtu prom no mitruma un tas ir jāaizsargā.

Lai to izdarītu, uzreiz pēc izpakošanas PrimaCreator NylonPower jāuzglabā sausā vietā. Kvēldiegs tiek piegādāts vakuumā noslēgtā maisiņā ar desikantu, lai pirmā 3D izdruka izdotos uzreiz un sniegtu nevainojamu rezultātu.

Mitruma iedarbības gadījumā mēs ļoti iesakām pirms 3D drukāšanas nosusināt NylonPower stikla šķiedras pavedienu. Lai to izdarītu, vienkārši ievietojiet visu spoli cepeškrāsnī 80 °C uz 5 līdz 7 stundām. Tas izžāvēs jūsu spoli un ļaus jums sākt jaunu 3D druku.

Optimāla PrimaSelect NylonPower apstrādes temperatūra

PrimaSelect NylonPower optimālai ekstrūzijai nepieciešama ekstrūdera temperatūra 250–265 °C. Šo kvēldiegu var apstrādāt lielākajā daļā 3D printeru. Tomēr mēs ļoti iesakām izmantot pilnu metāla ekstrūderi augstākām temperatūrām. PrimaSelect NylonPower stikla šķiedras pavedienu var apstrādāt arī zemākā temperatūrā. Tomēr vienmēr jāpatur prātā, ka, izmantojot zemākas temperatūras, gatavās detaļas nesaņems tādu pašu izturību.

Šis kvēldiegs satur stikla šķiedras, padarot to ļoti abrazīvu jūsu sprauslai. Mēs ļoti iesakām šim kvēldiegam izmantot rūdīta tērauda uzgali, jo parasto misiņa uzgali neilona kvēldiegs nolietos ļoti īsā laikā.

Lielākas 0,6 vai 0,8 mm sprauslas rada ļoti spēcīgas 3D izdrukas un samazina sprauslas aizsērēšanas risku. Tomēr to var izmantot arī ar 0,4 mm sprauslu.

NylonPower stikla šķiedra slikti pielīp pie PEI, BuildTak vai līdzīgām virsmām. Stikls ir vislabākā virsma lietošanai ar Magigoo, PrintaFix, līmes nūju uz PVA vai citām līmēm. Neizmantojiet ventilatorus, drukājot 3D ar NylonPower.

Iegādājieties PrimaSelect NylonPower stikla šķiedru un iegūsit jaunākās paaudzes augstas veiktspējas kvēldiegu savam 3D printerim.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt