23423

Jauns produkts

PrimaSelect NylonPower Carbon Fibre - 1.75mm - 500g - Natural

82,52€

Tehniskie dati:

Pamatdati
Kvēldiega tipsNylonPower oglekļa šķiedra
Diametrs1,75 mm
Tolerance0,05 mm
Svars0,50 kg
Garums208 m
Krāsa- ohne krāsu kods
Drukāšanas parametrs
Ieteicamā drukāšanas temperatūra Min250 ºC
Ieteicamā drukas temperatūra Maks265 ºC
Ieteicamā drukas gultas temperatūra min60 ºC
Ieteicamā drukas gultas temperatūra Maks70 ºC
Ieteicamais drukāšanas ātrums Min40 mm/s
Ieteicamais drukas ātrums Maks40 mm/s
Ieteicamais ventilatora ātrums min20 %
Ieteicamais ventilatora ātrums maks60 %
Ģenerālis
Īpaša gravitāte1 g/cm 3 ISO 1183
Pelējuma saraušanās,3 ISO 294
Īpatnējā tilpuma pretestība10^3 Ωm IEC 60243
Temperatūra
Siltuma novirzes temp155 °C ISO 75
Stiepes
Stiepes izturība100 MPa ISO 527
Stiepes modulis6000 MPa ISO 527
Elastīgs
Fleksālais spēks117,9 % ISO 178
Elastības modulis3956 ISO 178
Cits
Trieciena stiprums60 KJ/m 2 ISO 179/2-1eU
Lodes ievilkuma cietība110 MPa ISO 2039-1

PrimaSelect NylonPower oglekļa šķiedra – jaunākās paaudzes augstas veiktspējas kvēldiegs jūsu 3D printerim

PrimaSelect NylonPower Carbon Fiber ir daļa no jaunākās paaudzes augstas veiktspējas pavedieniem jūsu 3D printerim. Kvēldiega pamatā ir neilons 12, un tas ir par 20% pastiprināts ar oglekļa šķiedrām. Šis sastāvs rada optimāli izturīgu materiālu. Neilona-oglekļa kvēldiegs ir lieliski piemērots automobiļu rūpniecības komponentu, dronu konstrukciju un RC detaļu papildu ražošanai.



Materiāla īpašības PrimaSelect NylonPower Carbon Fiber:

Augsta ķīmiskā un termiskā pretestība
- Lieliska virsmas kvalitāte
- Mazāk deformējas nekā parastais neilons
- Viegli 3D drukāšana
- Izveido ļoti spēcīgas detaļas

Ļoti spēcīgu detaļu 3D druka no NylonPower un oglekļa šķiedras
PrimaSelect NylonPower Carbon Fiber ir ārkārtīgi noderīgs materiāls ar ļoti īpašām materiāla īpašībām. Šajā kvēldiegā neilons ir pastiprināts ar mazām, sagrieztām oglekļa šķiedras pavedieniem. PrimaSelect NylonPower Filament nodrošina neticamu stingrību, struktūru un lielisku slāņa saķeri.

NylonPower kvēldiegs ar oglekli ir viegli apstrādājams
NylonPower ir arī ļoti viegli apstrādājams, un tam ir matēta apdare. Ideālas 3D izdrukas ir ļoti stingras, stingras un ideāli piemērotas, ja nepieciešams objekts ar augstu stingrības un svara attiecību. Lai apstrādātu PrimaSelect NylonPower kvēldiegu, izmantojiet apsildāmu 3D drukas pamatni, kas iestatīta uz 60 ˚C, lai panāktu labu pirmā slāņa saķeri ar konstrukcijas platformu.

Apstrādājiet NylonPower oglekļa šķiedru ar tērauda sprauslu
Sakarā ar PrimaSelect NylonPower ļoti abrazīvām īpašībām (uzgaļa sprausla ātri nolietojas noberšanās dēļ), mēs iesakām šim kvēldiegam izmantot rūdīta tērauda uzgali. Izmantojot parasto misiņa sprauslu, nav problēmu, taču uzgalis nolietosies īsā laikā.

PrimaSelect NylonPower pielīp pie līmes aerosola vai stikla, kas pārklāts ar PA piemērotu līmi.

PrimaSelect NylonPower oglekļa šķiedras materiāla īpašības:
- Svars un spole: katrai spolei ir 500 grami augstas kvalitātes kvēldiega. NylonPower ir iepakots uz caurspīdīgas spoles ar spēcīgu desikantu, lai novērstu mitrumu.
- Ideāla diametra pielaide: NylonPower kvēldiegs tiek kontrolēts visā ražošanas procesā. Tas nodrošina, ka jūs iegūstat kvēldiegu ar diametra pielaidi +/-0,05 mm.
- Perfekta spolēšana: mēs esam daudz darījuši, lai katra kvēldiega spole būtu perfekta. Pārliecinieties, vai kvēldiegs nesapinās uz spoles.
- Vienkārša 3D drukāšana: oglekļa šķiedras, kas sajauktas ar neilonu, padara šo materiālu ļoti viegli apstrādājamu lielākajā daļā 3D printeru. Mēs iesakām rūdītu uzgali.

Padomi un triki, kā apstrādāt PrimaSelect NylonPower ar oglekļa šķiedrām savā 3D printerī
Šeit varat atrast padomus un trikus, kā apstrādāt PrimaSelect NylonPower ar oglekļa šķiedru savā 3D printerī.

Turiet neilona oglekļa pavedienu prom no mitruma
PrimaSelect NylonPower esošās oglekļa šķiedras samazina ūdens daudzumu, ko var absorbēt. Tomēr, lai nodrošinātu optimālu apstrādi, jums jārūpējas, lai kvēldiegs būtu prom no mitruma un aizsargātu to.

Lai to izdarītu, uzreiz pēc izpakošanas PrimaCreator NylonPower jāuzglabā sausā vietā. Kvēldiegs tiek piegādāts vakuumā noslēgtā maisiņā ar desikantu, lai pirmā 3D izdruka būtu veiksmīga uzreiz un jūs iegūtu perfektu rezultātu.

Ja tas ir bijis pakļauts mitrumam, mēs ļoti iesakām NylonPower oglekļa šķiedras pavedienu pirms 3D drukāšanas nožūt. Vienkārši ievietojiet visu spoli cepeškrāsnī 80°C uz 5 līdz 7 stundām. Tas izžāvēs jūsu spoli, un jūs varat sākt jaunu 3D druku.

Optimāla PrimaSelect NylonPower apstrādes temperatūra
PrimaSelect NylonPower optimālai ekstrūzijai nepieciešama ekstrūdera temperatūra 250–265 °C. Šo NylonPower kvēldiegu var apstrādāt lielākajā daļā 3D printeru. Tomēr mēs ļoti iesakām izmantot pilna metāla ekstrūderi augstākām temperatūrām. PrimaSelect NylonPower oglekļa šķiedras pavedienu var apstrādāt arī zemākā temperatūrā. Tomēr vienmēr paturiet prātā, ka zemākā temperatūrā jūs nesaņemsit tādu pašu izturību gatavajās daļās.

Kvēldiegs satur oglekļa šķiedras, padarot to ļoti abrazīvu pret jūsu sprauslu. Mēs ļoti iesakām šim kvēldiegam izmantot rūdīta tērauda uzgali, jo parasto misiņa uzgali neilona kvēldiegs ātri nolietos.

Lielākas 0,6 vai 0,8 mm sprauslas rada ļoti spēcīgas 3D izdrukas un samazina sprauslas sprauslas aizsērēšanas risku. Tomēr jūs varat to izmantot arī ar 0,4 mm sprauslu.

NylonPower oglekļa šķiedra slikti pielīp pie PEI, BuildTak vai līdzīgām virsmām. Stikls ir vislabākā virsma, ko izmantot kopā ar Magigoo, PrintaFix, līmes nūju uz PVA vai citām līmēm. Izslēdziet ventilatoru, drukājot 3D ar NylonPower.

Iegādājieties PrimaSelect NylonPower Carbon Fiber un iegūstiet jaunākās paaudzes augstas veiktspējas kvēldiegu savam 3D printerim.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt