5904405577127

Jauns produkts

Instrumentu panelis uz riteņiem MARIUSZ, 965 x 1555 x 610 mm, All Black

349,90€

Tehniskie dati:

- Svars: 51 kg
- Materiāls: tērauds ar pulvera pārklājumu
- Loksnes biezums: pamatne - 1,6 mm; perforēti dēļi - 1,3 mm
- Krāsa: melna RAL 9005
- Augstums: 155,5 cm
- Platums: 96,5 cm
- Dziļums: 61 cm
- Riteņa diametrs: 10,16 cm
 
Perforēts dēlis
 
- Attālums starp caurumiem: 27 mm
- Atveres izmēri: 10 x 10 mm
 
Ērtības
 
- 6 gadu garantija
- 2 veidu perforēti paneļi
- 2 riteņi ar bremzēm
- Ērts rokturis

MARIUSZ mobilās darbnīcas siena - ideāls organizators

Izmantojot MARIUSZ mobilās darbnīcas sienu, nepieciešamie instrumenti ir pa rokai katra darba laikā. Mēs novietojām rāmi uz cietas platformas uz riteņiem, kurā var ievietot pat 6 perforētus paneļus. Organizatoru piestiprināšana abās pusēs sniedz vēl lielākas iespējas sakārtot instrumentu izvietojumu. MARIUSZ modelis ir veltīts profesionālām industriālām un vulkanizējošām rūpnīcām un rūpnīcām, taču vieglas pārvietošanās dēļ tas labi darbosies arī nelielā darbnīcā vai garāžā. 

Ideālā stāvoklī gadiem ilgi

MARIUSZ darbnīcas siena no All Black kolekcijas ir parādā savu izturību un stingrību tās ražošanā izmantotajam biezajam tēraudam. Pamatne ir izgatavota no 1,6 mm biezas lokšņu metāla un perforētie dēļi ir 1,3 mm biezi. Katru metāla elementu pārklājam ar melnu pulverkrāsu, kas padara to ļoti izturīgu pret rūsu un mehāniskiem bojājumiem. Instrumentu dēlis ir ārkārtīgi estētisks un viegli kopjams, un tā kravnesība ir līdz 300 kg. Jūs noteikti varēsiet uzstādīt visu darbam nepieciešamo aprīkojumu. 

Instrumentu panelis atvieglos uzdevumu izpildi

MARIUSZ darbnīcas siena piedāvā milzīgas uzglabāšanas iespējas. Tam ir trīs perforēti paneļi. Divas no tām ir standarta instrumentu dēļi ar kvadrātveida caurumiem 10 x 10 mm, uz kuriem var uzkarināt uzgriežņu atslēgas, skrūvgriežus, āmurus, līmeņus, metināšanas masku, izmantojot turētājus (nopērkams atsevišķi). Trešajai daļai ir speciāli sagatavoti āķi ergoboksu piestiprināšanai. Šis elements ļaus šķirot sīkus priekšmetus, piemēram, skrūves, paplāksnes un blīves. 

Vienkāršākais veids, kā uzturēt kārtību

Jūs varat brīvi mainīt perforēto dēļu un turētāju izvietojumu. Jūsu vajadzībām pielāgotu rīku sakārtošana uz darbnīcas sienas paātrinās jūsu darbu un novērsīs nekārtības vai ilgstošus vajadzīgās atslēgas meklējumus. Pateicoties lielajai uzglabāšanas telpai un mobilitātei, MARIUSZ instrumentu panelis var aizstāt tradicionālos instrumentu skapjus. 

Darbnīcas siena vienmēr atrodas īstajā vietā

MARIUSZ instrumentu paneļa lielākā priekšrocība ir tā mobilitāte. Darbnīcas mēbeles aprīkojām ar lieliem, manevrējamiem riteņiem, lai tās ērti varētu pārvietot no vienas vietas uz citu. Darba laikā jums vienmēr būs pa rokai instrumenti, un pēc uzdevuma pabeigšanas to varēsiet viegli pārvietot pret sienu, lai iegūtu papildu vietu. 

Komforts un drošība darbā

Mobilā darbnīcas siena ir būtiskas ērtības darbā. Tomēr, lai nodrošinātu darbinieku un ģimenes locekļu drošību un nesaskrāpētu automašīnu vai vērtīgu aprīkojumu, tai ir jābūt papildu uzlabojumiem. Tāpēc divi MARIUSZ instrumentu paneļa riteņi ir aprīkoti ar bremzēm, kas novērš kustību. Darbnīcas sienas malā novietotais rokturis atvieglo manevrēšanu pat tad, ja ir liela slodze.

16 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt