TGSC560x80

Jauns produkts

Plaukts instrumentiem TG-SC5 60x80 cm

66,88€

Tehniskie dati:

Augstums (cm)60
Platums (cm)80
Dziļums (cm)2
KrāsaZils - RAL 5012
Svars (kg)3.5


Instrumentu dēlis darbnīcai
TG-SC sērijas instrumentu panelis ir ideāls risinājums instrumentu un piederumu uzglabāšanai. Pateicoties perforētajai sienai, jūsu instrumenti vienmēr būs pa rokai un ietaupīsiet vērtīgo vietu darbnīcā. Komplektā ir pat 11 dažādi kronšteini un pakaramie, kas ļauj sakārtot dažādus instrumentus. Šeit jau ir iekļauts viss, kas nepieciešams, lai sakārtotu savus rīkus.

Raksturlielumi:

- augstas kvalitātes,
- izturīga konstrukcija,
- vienkāršs un viegli lietojams dēlis,
- praktiska alternatīva tradicionālajiem konteineriem.

Funkcionalitāte:
Pateicoties instrumentu panelim, kārtības uzturēšana darbnīcā kļūs vienkāršāka nekā jebkad agrāk. Katram instrumentam būs sava vieta, lai jūs varētu ātri atrast vajadzīgo. Ideāli izstrādāta perforēta siena nodrošina vieglu piekļuvi piederumiem, redzamību un efektīvu lietošanu. Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešama uzgriežņu atslēga, āmurs vai skrūvgriezis, viss būs pa rokai.

Metāla plāksne:
Instrumentu dēlis ir izgatavots no augstas kvalitātes tērauda, ​​kas garantē tā stingrību un izturību. Šis materiāls nodrošina, ka dēlis jums kalpos daudzus gadus, neatkarīgi no tā lietošanas intensitātes.

Pielietojums:
darbnīca: dēlis ir lieliski piemērots auto darbnīcām, galdniecības darbnīcām vai citām vietām, kur nepieciešama efektīva instrumentu un piederumu uzglabāšana.

mājas: ne tikai profesionāļiem! Knaģu dēli var izmantot arī mājas garāžās, pagrabos vai nojumēs, lai palīdzētu kontrolēt haosu un uzturēt kārtību.

veikals un noliktava: uzticamais dēļa dizains ļauj to izmantot pat veikalos un noliktavās, kur nepieciešama instrumentu vai piederumu organizēšana un uzglabāšana.

Netērējiet laiku, meklējot instrumentus haosā! Pateicoties TG-SC sērijas instrumentu panelim, jūsu instrumenti vienmēr būs sakārtoti un viegli pieejami. Izvēlieties stabilu un pārbaudītu risinājumu, kas palīdzēs jums kontrolēt jūsu darbnīcas vai garāžas realitāti. Pievienojieties zīmola Metalkas apmierināto klientu grupai.

Iekļauti kuloni un kronšteini:

- Atslēgu piekariņš TG-AN1, gab.: 1
- TG-AN2 urbjmašīnas turētājs, gab.: 1
- TG-AN3 skrūvgrieža kulons, gab.: 1
- TG-AN5 āmura kulons, gab.: 2
- TG-AN6 dubultais kulons, gab.: 1
- Kulons TG-AN7 knaiblēm, gab.: 1
- TG-AN8 viens kronšteins, gab.: 4

Prece tiek piegādāta kartona iepakojumā un nepieciešama pašmontāža. Komplektā ietilpst arī sienas stiprinājuma kronšteini.

16 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt