30203

Jauns produkts

CREALITY LASER FALCON PRO ENGRAVER - 10W

515,46€

Tehniskie dati:

Creality Falcon Pro 10W

Creality Falcon Pro 10W lāzergravētājs ir uzlabots un daudzpusīgs rīks, kas ļauj precīzi un viegli gravēt un griezt dažādus materiālus. Šī jaudīgā iekārta ir aprīkota ar 10 W lāzera moduli, kas nodrošina ātrāku un detalizētāku gravēšanu, salīdzinot ar modeļiem ar mazāku jaudu. Ar savu lietotājam draudzīgo saskarni un intuitīvo programmatūru Falcon Pro ir lieliski piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem.
 

 
Ļaujiet savai radošumam plūst bez piepūles
- Gravējiet jebkurā vietā un laikā: importējiet failu, izmantojot TF karti. Izmantojiet to telpās, ārā vai jebkurā vietā, kur vēlaties, bez savienojuma ar datoru.
- 3S fokusēšana: atskrūvējiet lāzera moduļa skrūvi, pabīdiet moduļa bloku un pievelciet skrūvi, līdz tā aizsargvāciņš pieskaras fokusam.
- Atbrīvojiet jauninājumus ar vienu pogu: bezsaistes režīmā viena poga, lai priekšskatītu, sāktu, apturētu vai apturētu gravēšanu. Integrētais LED indikators skaidri signalizēs par statusu.
- Ātra montāža: vienkāršota konstrukcija vieglai montāžai
 

Izbaudiet vismodernākos gravējumus un griezumus

 
Uzlabotais 6 lēcu bloks saspiež fokusa punktu tikai līdz 0,06 mm. Tas sniegs sīkāku informāciju jūsu gravējumam un atdzīvinās mājdzīvnieku matus!
 

 

Iegravēts ar drošību


- Avārijas apturēšanas poga: ja darbības laikā rodas avārijas situācija, jūs varat arī manuāli nekavējoties apturēt mašīnu.
- Drošības slēdzenes dizains: tikai profesionālai lietošanai.
- Lāzera aizsargapvalks: izgatavots no augstas efektivitātes krāsaina filtra stikla materiāla, aizsargapvalks ap lāzera galvu efektīvi neļaus lāzeram apžilbināt acis.
- Aktīvās apturēšanas funkcija: mašīna pārtrauks darboties nejaušas sasvēršanās, apgriešanas vai nokrišanas gadījumā, zvanot un nosūtot brīdinājuma indikatoru.
 

Veiciet glītus darbus ar Air Assist


Ar iebūvēto gaisa palīgierīci iegravētā objekta virsma paliek tīra. Nav nepieciešams izšķērdēt materiālu atkārtotiem griezumiem, un apmierinošus rezultātus var iegūt vienā piegājienā. Vienkārši pielāgojiet to manuāli vai automātiski, izmantojot LightBurn!
 

 
Vairāk materiālu, vairāk iespēju
- Biezāku materiālu griešana un treknu rakstu iegravēšana uz nerūsējošā tērauda ir kā radošuma iepludināšana katrā jūsu eksistences šķiedrā. Mākslinieciskās iespējas ir neierobežotas.
 
Neierobežota radošums ar plašu savietojamību
Programmatūra: LightBurn, LaserGRBL Faila formāts: SVG/PNG/DX/TIF/BMP/PDF/NG Operētājsistēma: Mac OS/Windows"
 

11 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt