29174

Jauns produkts

CREALITY LASER FALCON 2 ENGRAVER - 40W

1 464,10€

Tehniskie dati:

Falcon 2 - 40W
Creality Falcon 2 40W lāzergraveris, varens, bet precīzs. Salīdzinot ar Falcon 2 22W, Falcon 2 40W ir spēcīgāka gravēšanas un griešanas veiktspēja. Gaismas staru var noregulēt, lai tas atbilstu jūsu gravēšanas un griešanas vajadzībām, tādējādi padarot darbu izsmalcinātāku.
 
40 W jaudīgākais līdz šim
Pamatojoties uz jaunāko FAC punktu kompresijas tehnoloģiju, tiek saspiestas 8 jaudīgas 5,5 W lāzera diodes, lai palielinātu lāzera jaudu līdz 40 W.
 
Regulējams gaismas stars
To var izmantot, lai pielāgotu gaismas staru atbilstoši gravēšanas un griešanas vajadzībām, padarot darbu izsmalcinātāku.
 
Parastais režīms: piemērots biezāku priekšmetu griešanai un ir efektīvāks.
 
Precīzs režīms: piemērots plānāku priekšmetu gravēšanai un griešanai, kas nodrošina rafinētāku darbu.
 
2500 mm/min Pārsteidzošs ātrums
100% uzlabojot grebšanas efektivitāti, Falcon2 ļauj pavadīt mazāk laika, lai radītu vairāk.
 

 
Pievienojiet dažas krāsas saviem darbiem un savai dzīvei
Kad nerūsējošais tērauds tiek uzkarsēts ar īpaši jaudīgu lāzera staru, metāla virsma fiziski reaģēs un radīs simtiem krāsu, atdzīvinot jūsu darbus.
 
Revolucionāra integrētā gaisa palīgsistēma
Manuāli regulējiet gaisa palīgsistēmu, izmantojot pogu, vai arī tā var automātiski pielāgot gaisa plūsmu caur LightBurn, lai noņemtu dūmus un aizsargātu lāzera objektīvu, nodrošinot tīrāku rezultātu.
 

 
Trīskāršās uzraudzības sistēmas
- Gaisa plūsmas uzraudzība: norāda pašreizējo gaisa plūsmas apjomu. Tas ļauj jums pielāgot gaisa plūsmu atbilstoši jūsu gravēšanas vajadzībām.
- Objektīva uzraudzība: iebūvētā objektīva uzraudzības sistēma aktivizēs trauksmi, kad objektīvs ir pietiekami netīrs, kas palīdz izvairīties no objektīva lūzuma un biežas nomaiņas.
- Liesmas uzraudzība: kad tiek atklāta liesma, indikators mirgos sarkanā krāsā ar trauksmi, un iekārta nekavējoties apstāsies.
 

 
Pieci drošības aizsardzības līdzekļi
- Divvirzienu ierobežojuma slēdzis: ja lāzera galva atduras pret robežu, iekārta automātiski apstāsies un atskanēs skaņas signāls.
- Aktīvās apturēšanas funkcija: mašīna pārtrauks darboties nejaušas sasvēršanās, kritiena vai kritiena gadījumā, zvanot un nosūtot brīdinājuma indikatoru.
- Drošības slēdzenes dizains: tikai profesionālai lietošanai.
- Avārijas apturēšanas poga: ja darbības laikā rodas avārijas situācija, jūs varat arī manuāli nekavējoties apturēt mašīnu.
- Lāzera aizsargapvalks: izgatavots no augstas efektivitātes krāsaina filtra stikla materiāla, aizsargapvalks ap lāzera galvu efektīvi neļaus lāzeram apžilbināt acis.
 

 
Padariet lietas ar mazāku problēmu
Pilnai montāžai nepieciešami tikai 3 soļi. Jūs varat izbaudīt radīšanu pēc iespējas ātrāk.
 
Plaša saderība
Savietojams ar dažādām sistēmām, tostarp Windows un macOS sistēmām, un programmatūru, piemēram, LaserGRBL un LightBurn.
 
Atbalstiet izveidi bezsaistē
Vienkārši ievietojiet TF karti, un jūs varat justies brīvi izveidot jebkurā laikā un vietā. Pateicoties bezsaistes dinamiskajam priekšskatījumam, varat precīzi pozicionēt un pielāgot, neveidojot savienojumu ar datoru.
 

 
Izcila kustības stabilitāte
Pilnas alumīnija sakausējuma konstrukcijas dizains nodrošina stingrāku mašīnu, nodrošinot izcilu stabilitāti pat lielā ātrumā.
 
Integrētā bīdāmā sliede nodrošina augstu sinhronizāciju, savukārt U formas nodilumizturīgie riteņi padara kustību stabilāku.
 
Jaunizstrādātie pēdu spilventiņi palīdz tai stingri nostāties uz galda, nodrošinot 360 grādu neslīdošu darbību.

11 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt