16007-EP

Jauns produkts

Virpa kokam Coronet Herald

1 507,36€

Tehniskie dati:

Maksimālais bļodas diametrs533 mm
Maksimālais attālums centrā508 mm
Maksimālais pagrieziena diametrs virs gultas355 mm
Vārpstas apgriezienivienmērīga regulēšana diapazonā no 95-3980 apgr./min
Motora jauda pie ieejas P11000W
Motora jauda pie izejas P2750 W
Dzinēja tipsotu
PavediensM33 x 3,5 mm
KonussMorze Nr. 2 (MK2)
Svari48 kg
Izmēri (G x P x A)870 x 290 x 252 mm

Piederumi

16011Herald gultas pagarinājums192,89*
16012Herald Izvēles sola stiprinājuma pēda96,42*
16013Herald Outrigger paplašinājums72,30*
16015Herald cauruļveida statīvs217,01*
16208Līnijas avārijas apturēšanas slēdzis Herald Lathe79,53*
162115 collu instrumenta balsts Coronet Herald51,68*
1621310 collu instrumenta balsts Coronet Herald62,29*
1621412 collu instrumenta balsts Coronet Herald66,27*
16228Pilnīga astes balsta montāža, jauns tips (Coronet Herald)188,07*

* Pēc pieprasījuma



Coronet Herald ir masīva koka virpa, kas ir Record Power daudzu gadu pieredzes rezultāts augstas kvalitātes virpu ražošanā un pārdošanā. Tas tika izveidots, pateicoties daudzu profesionālu virpotāju atbalstam . Liela jauda un liels apstrādes diapazons ar kompaktu struktūru un izdevīgu cenas un parametru attiecību ir tikai dažas šīs virpas priekšrocības.

Kam paredzēts Coronet Herald?

Šis modelis ir paredzēts ikvienam neatkarīgi no viņu attīstības līmeņa. Virpu izvēlas gan iesācēji, kuri tikai sāk savu piedzīvojumu ar virpošanu, gan pieredzējuši, pieredzējuši virpotāji.



Iepazīstieties ar Coronet Herald virpu



Intuitīva ātruma kontrole
Virpai ir ļoti intuitīvs un ērti lietojams vadības panelis. Tas ļauj viegli mainīt vārpstas griešanās ātrumu un virzienu. Jaudas pārvadi var salīdzināt ar to, ko citu ražotāju mašīnās nodrošina dzinēji ar divreiz lielāku jaudu.



Liels ātruma regulēšanas diapazons
Virpa izmanto trīspakāpju skriemeli. Šis mehānisms nodrošina lielus griezes momentus (priekšvirpošana, lielu elementu virpošana) un lielus ātrumus (slīpēšana, pulēšana).



Liela diametra virpošana
Neierasti šīs cenu klases virpām, Coronet Herald virpas modeļa galvas balstu var pagriezt par 360°. Šis risinājums nodrošina labu sagataves redzamību un ļauj virpot elementus ar lielāku diametru (līdz 533 mm). Ir iespējams arī pārvietot galvas balstu gareniski pa gultas vadotnēm. Galvas balstam ir arī pozicionēšanas sistēma.



Vienkārša galvas balsta leņķa regulēšana
Zem galvas balsta atrodas īpaša pozicionēšanas sistēma, kas ļauj ērti iestatīt izvēlēto pozīciju. Visizplatītākie pieejamie leņķi ir: 22,5°, 45°, 90°, 135° un 180°.



Ātra astes balsta stāvokļa maiņa un atpūta
Gan virpas kaltu balsts, gan aizmugurējais balsts ir aprīkoti ar ekscentrisku stiprinājuma sistēmu. Šī sistēma ļauj ātri, stingri un droši nofiksēt elementu vajadzīgajā pozīcijā ar vienu roku.



Ērta un vienkārša aprīkojuma uzstādīšana
Galvas balsts ir aprīkots ar ērtu rokratu. Tas nodrošina ātrāku un vienkāršāku uzstādīšanu, cita starpā: virpas patrona vai virpas spīles uz vārpstas.



Ļoti stabila elementu montāža
Coronet Herald virpas tiek piegādātas ar jaunu astes statņa versiju. Piederumi tagad tiek paplašināti, pagriežot pogu. Kopējais dizains ir uzlabots, palielinot lējuma izmēru un svaru un pagarinot korpusu. Pogas jaunā forma un izmērs ievērojami atvieglo astes uzmavas izvilkšanu. Visai lietai raksturīgs lielisks dizains un ļoti laba ergonomika.



Komforts un lielāka instrumenta kontrole
Vieglāks darbs, lielāks komforts un instrumenta kontrole ir pateicoties virpas kaltu paliktņa izmantošanai ar lielu roktura diametru 25,4 mm virpā. Palielināts diametrs nodrošina samazinātu instrumenta vibrāciju darbības laikā.



Droši nofiksē vārpstas pozīciju
Virpas vārpstai ir dalīšanas sistēma ar 24 pozīciju indeksēšanu (ik pēc 15°). Šis mehānisms ļauj droši nofiksēt vārpstu izvēlētajā pozīcijā. Tas ir īpaši noderīgs risinājums, veidojot regulāras, atkārtojamas formas, darbos, kuros nepieciešami precīzi raksti, kas saistīti ar rievošanu, rievošanu, urbšanu un daudziem citiem.

Izbaudiet trīspakāpju skriemeļa jaudu
- Mazs skriemelis – lielu elementu virpošanai, īpaši liela jaudas pārvade (salīdzināma ar to, ko var iegūt uz daudz lielākām virpām),
- Vidējs skriemelis – lielākajai daļai darbu nodrošina vislabāko griezes momentu,
- Liels skriemelis – mazu elementu virpošanai vai pulēšanai, nodrošina lielu ātrumu.



Piegādes diapazons :
1x Coronet Herald koka virpa,
1x četru asmeņu piedziņas centrs,
1x pagrieziena disks 75 mm,
1x virpas kaltu balsts 200 mm (8") - preces nr. RP12403





Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

6 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt