DP25B-EP

Jauns produkts

Urbjmašīna DP25B

356,76€

Tehniskie dati:

Nominālā jauda350W
Īsts spēks250 W
Enerģijas padeve230V, 50Hz
Vārpstas padeve60 mm
Attālums no vārpstas līdz kolonnai127 mm
Vārpstas attālums no galda235 mm
Vārpstas attālums no pamatnes355 mm
Attālums starp caurumiem tabulā (caurumu asis)aptuveni 112 mm
RokturisMorzes konuss 2 (13 mm)
Apgrozījums500, 980, 1400, 1900, 2500 apgr./min
Noliecams galds
Svari27 kg
Izmēri (G x P x A)380 x 210 x 850 mm

Laba sējmašīna ir neaizstājama ierīce katrā augā. DP25B modelim ir daudz pielietojumu. Iekārtu tradicionāli raksturo ļoti augsta kvalitāte un uzticamība, kas raksturīga Record Power ierīcēm. Sējmašīna ir ļoti populāra gan mazo amatnieku, gan ļoti prasīgu hobiju vidū.

Iekārta var izmantot plašu komerciāli pieejamo uzgaļu klāstu. Četri ātrumi ļauj urbt dažādos materiālos, piemēram, kokā, metālā, plastmasā un daudzos citos.



Urbšanas galds no čuguna ir noliecams 45° leņķī. Uz galda iespējams montēt lielāko daļu tirgū pieejamo mašīnu skrūvspīļu, kas ļauj droši nostiprināt elementu uz galda un tādējādi palielina urbšanas precizitāti un darba drošību.

Ja nepieciešams urbt ļoti lielus elementus, iespējams arī noliekt galdu uz sāniem un urbšanas laikā kā pamatni izmantot sējmašīnas pamatni - pie pamatnes iespējams piestiprināt arī skrūvspīli. Vēl viena sējmašīnas priekšrocība ir tā, ka vārpsta un kloķis ir izgatavoti no čuguna, kas ievērojami palielina mašīnas svaru un samazina vibrāciju.

Sējmašīna DP25B ir aprīkota ar ērti lietojamu urbšanas dziļuma ierobežotāju. Tas ir īpaši noderīgi, atkārtojot tāda paša dziļuma urbumus.
Mašīnas urbšanas parametriem nepieciešama atbilstoši spēcīga un stabila konstrukcija - sējmašīna ir aprīkota ar zobratu un zobratu mehānismu galda piedzīšanai, risinājumu parasti izmanto lielajās urbēs. Tas padara DB 25B urbi par ļoti pievilcīgu cenu.



Uz DP25B urbjmašīnas var uzstādīt mašīnas skrūvspīli, kas ļauj palielināt urbšanas precizitāti dažādos materiālos.

Galda noliekšana



Sasverot galdu, iespējams urbt urbumus leņķī (līdz 45º)

Skriemeļu sistēma



Skriemeļu sistēma nodrošina 5 urbšanas ātrumus. Ērta piekļuve visiem skriemeļiem. Plašs ātruma diapazons, kas ļauj urbt ļoti dažādos materiālos. Skriemeļi ir izgatavoti no čuguna.

Iespēja veikt urbšanu lielos objektos



Urbjot ļoti lielus elementus, iespējams noliekt galdu un urbšanas laikā izmantot mašīnas pamatni kā pamatni.

Urbšanas dziļuma pietura



Urbšanas dziļuma ierobežotājs – ir īpaši noderīgs, atkārtojot tāda paša dziļuma urbumus.

Piegādes diapazons
- 1x DP25B kolonnu urbis.

2 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt