M122-94081

Jauns produkts

IGM M122 Slot Cutter for Biscuit Jointer - D37,2x3,95 L63,2 S-8 HW

40,23€

Tehniskie dati:

Kāts 8 mm
Griešanas diametrs 37,2 mm
Pļaušanas augstums 3,95 mm
Kopējais garums 63,2 mm

Maršruts paredzēts apgriešanai pa šablonu, kas novietots zem sagataves.

IGM Fachmann karbīda frēzes uzgaļi
Vai meklējat pietiekami jaudīgus maršrutētāja bitus, kas var darboties ilgāku laiku un par pieņemamu cenu? Tad IGM Fachmann maršrutētāja uzgaļi ir jums piemērotie rīki. Uzgaļi ir izstrādāti, izmantojot jaunākās zināmās tehnoloģijas, un tiem ir pretsitiena dizains, pietiekami daudz vietas skaidu noņemšanai un nepiedegošs sarkans teflona pārklājums.

Mūsu frēzes uzgaļi ir izgatavoti no augstas kvalitātes karbīda un ir aprīkoti ar spēcīgiem nažiem un izturīgiem gultņiem. Iezemēts uz CNC iekārtām un iepakots drošos caurspīdīgos iepakojumos. Fachmann frēzes uzgaļi atbilst Eiropas drošības noteikumiem EN 847/1 un 2. Tie ir ideāli piemēroti mīksto un cieto koku, saplākšņa, MDF, organiskā stikla un citu plastmasu frēzēšanai. Ideāli piemērots lietošanai tirdzniecībā.


Cieti un pietiekami izturīgi karbīda zobi
Mēs izmantojam tikai augstas kvalitātes mikrograudu karbīdu, kas īpaši paredzēts mīkstas un cietas koksnes griešanai. Nazis ir 2 mm biezs, tāpēc to var uzasināt vairāk reižu nekā parastos frēzes uzgaļus.

Pretsitiena dizains
Maršrutētāja uzgaļi ir īpaši konstruēti, lai novērstu atsitienu frēzēšanas laikā. Korpuss atbilst stingrajiem drošības kritērijiem EN 847.

PTFE teflona pārklājums
Fachmann Router uzgaļi ir pārklāti ar sarkanu vai melnu teflona PTFE pārklājumu, kas samazina koroziju un ir izturīgs pret sadegušas koksnes gabaliem, frēzējot augstākā temperatūrā. Uzgaļi paliek tīri daudz ilgāk nekā citi uzgaļi, kas krāsoti ar parasto krāsu.

Perfekti asa mala
Visi uzgaļi ir precīzi un precīzi iezemēti precīzos CNC apstrādes centros. Zemējuma veids, kā arī uzgaļa konstrukcija garantē tīru griezumu un augstu veiktspēju.

Skaidrs marķējums
Katrs kāts ir marķēts ar svarīgu informāciju un zīmolu uz tā kāta, šī informācija iesaka kāta optimālo novietojumu fiksatorā, kodu, griešanas diametru, griešanas dziļumu, kāta diametru un maksimālo ieteicamo ātrumu. Viss skaidrs un sakārtots.

Droša iepakošana
Mēs nodrošinām jūsu instrumentu drošību! IGM Fachmann sērijas maršrutētāju uzgaļi ir iepakoti praktiskā iepakojumā, kas pasargā uzgaļus no bojājumiem un ārējām ietekmēm. Tie arī palīdz sakārtot un uzglabāt rīkus. Caurspīdīgais iesaiņojums ir aprīkots ar eiro caurumu, lai tas būtu reprezentatīvs veikalā vai jūsu darbnīcā. Kāts ir stingri nostiprināts gudrā iesaiņojuma spīļu sistēmā. Iepakojums ir ideāli piemērots arī drošai transportēšanai, kad nepieciešama asināšana.

Pielietojums
Piemērots cietam un mīkstam kokam, saplāksnim, laminētiem koka materiāliem un organiskā stikla vai plastmasas materiāliem, daļēji piemērots laminētām skaidu plātnēm un MDF.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt