5902560332322

Jauns produkts

JAN NOWAK Eco Design 6 durvju OHS uzglabāšanas skapis KACPER

321,99€

width=
Made in EU

Tehniskie dati:

Svars (ar iepakojumu): 50 kg
Augstums: 180 cm
Platums: 80 cm
Dziļums: 50 cm

KACPER metāla slēdzams skapis no JAN NOWAK Eco Design
80 cm KACPER metāla OHS glabāšanas skapis no JAN NOWAK kolekcijas - četras kameras, apģērbiem, darbnīcām
ANTRACĪTS (RAL 7016) / VALRIEKSTS

KACPER – izcils uzglabāšanas skapis
Četras dziļas kameras ar stieņiem pakaramiem un nodalījumu, divi plaukti, āķi drēbēm - Kacper skapis padara apģērbu vai personīgo priekšmetu glabāšanu ārkārtīgi ērtu un drošu. Mūsu veselības un drošības kabinets tika izveidots viesnīcām, sporta zālēm, fitnesa klubiem, peldbaseiniem, skolām, ražotnēm, darbnīcām, noliktavām, kā arī skaistumkopšanas saloniem, ārstu kabinetiem un slimnīcām.

Kacper OHS metāla skapis - augšējā korpusa konstrukcija
Projektējot Kacper, mēs rūpējāmies par tā funkcionalitāti un komfortu ikdienas lietošanā. Mūsu kabinets nodrošina jūsu darbiniekiem vai klientiem nepieciešamo drošību un ērtības svarīgāko priekšmetu, apģērbu, apavu, instrumentu un dokumentu glabāšanā.
Kacper ir speciālas ventilācijas atveres, kas efektīvi novērš mitruma uzkrāšanos. Mūsu kabinetā īpaši higiēniski tiek uzglabāti apģērbi, apavi un personīgās lietas.
Spēcīga slēdzene aizsargā piekļuvi iekšpusei. Pateicoties tam, uzglabāšana ir pilnīgi droša. Slēdzene arī ļauj skapī uzglabāt dokumentus, kas satur personas datus – saskaņā ar GDPR.
Četri dziļi nodalījumi ar stieņiem pakaramiem un nodalījumu, divi plaukti, āķi drēbēm - komforts garantēts!
Mūsu veselības un drošības skapis ir izgatavots no izturīgas, pret bojājumiem izturīgas biezas 0,6 mm tērauda loksnes. Pateicoties tam, ķermenis ir ciets. Kacper stāv stabili un ir drošs ikdienas lietošanā.

EKO DIZAINA KOLEKCIJA
Metāla skapji ir lieliska, ekoloģiska alternatīva koka mēbelēm. Dokumenti vai priekšmeti ir arī labāk aizsargāti, jo uzglabāšana ir higiēniskāka. Tomēr koka skapim ir elegants, unikāls raksturs. Mēs to visu salikām kopā!
Kacpra durvis ir pārklātas ar īpašu ekoloģisku krāsu, kas ir ļoti izturīga pret nodilumu, kas atgādina valriekstu koku. Tradicionālais koka dizains un tērauda loksnes izturība ir ideāla kombinācija. Eco Design sērija ir metāla skapji ar unikālu raksturu.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt