27177

Jauns produkts

PrimaSelect PLA Chameleon - 1.75mm - 6 x 250 g - Multi Color Pack

102,85€

Tehniskie dati:

Pamatdati
Kvēldiega tipsPLA
Diametrs1,75 mm
Tolerance0,05 mm
Svars1,5 kg
Garums503 m
Krāsahameleons
Drukāšanas parametrs
Ieteicamā drukāšanas temperatūra Min205 ºC
Ieteicamā drukas temperatūra Maks225 ºC
Ieteicamā drukas gultas temperatūra min35 ºC
Ieteicamā drukas gultas temperatūra Maks60 ºC
Ģenerālis
Īpaša gravitāte1,24 g/cm 3 ISO 1183
Temperatūra
Vicat mīkstināšanas temp58,2 °C ISO 306/B50
Stiepes
Stiepes izturība71 MPa ISO 527
Pagarinājums
Pagarinājums pie ražas3,2 % ISO 527
Pagarinājums pārtraukumā3,6 % ISO 527
Cits
Trieciena stiprums2,6 KJ/m 2 ISO 1791eA

Chameleon ir jauns kvēldiegs no PrimaCreator ar unikālu izskatu. Kvēldiegs ir izgatavots no divām kvēldiega pavedieniem, kā rezultātā tiek iegūta divu krāsu apdruka. Efekts ir satriecošs, jo šķiet, ka apdruka "maina krāsu", to pagriežot, un gaisma atspoguļojas dažādos veidos.

Izceltie:
- Izgatavots no neapstrādāta PLA
- Maina krāsu, kad to pagriežat vai atkarībā no gaismas
- Ir pieejams dažādās krāsu shēmās
- Drukā kā parastais PLA
- Nav bīstamu izgarojumu vai nepatīkamas smakas
- Zems deformācijas risks
- Ietver visas 6 krāsas

PrimaCreator Chameleon kvēldiegs sešās krāsās
Chamelon ir jauns kvēldiegs no PrimaCreator ar unikālu izskatu. Kvēldiegs ir izgatavots no divām kvēldiega pavedieniem, kā rezultātā tiek iegūta divu krāsu apdruka. Efekts ir satriecošs, jo šķiet, ka apdruka "maina krāsu", to pagriežot, un gaisma atspoguļojas dažādos veidos.
PLA ir viens no pasaulē visbiežāk izmantotajiem 3D drukas materiāliem, tas nav toksisks un tam nav nepatīkamas smakas, drukājot ar to. Pateicoties tā termiskajām īpašībām, ir viegli iegūt lieliskas izdrukas. Prima Creator kvēldiegs ir uz caurspīdīgas spoles, kas ļauj viegli redzēt, cik daudz kvēldiega ir palicis uz spoles. Polipienskābe (PLA) ir bioloģiski noārdāms polimērs, ko ražo no pienskābes, ko var raudzēt no tādām kultūrām kā kukurūza.
PrimaSELECT PLA CHAMELEON pielīp pie BuildTak, PEI vai stikla plāksnēm, kas ir pārklātas ar adhezīvu aerosolu vai PrimaFIX. Apsildāma būvniecības platforma nav būtiska. Tomēr, ja jūsu 3D printerim tāds ir, mēs iesakām iestatīt 35–60 °C, lai iegūtu labākos 3D drukāšanas rezultātus. Ieteicamā drukas temperatūra ir 205 – 225°C Šajā iepakojumā ir 6x250gr. Šajā kastītē ir: zils/zaļš, rozā/dzeltens milti, rozā/purpursarkans, sudrabs/zelts, sudrabs/repberry, balts/zaļš.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt