MP200

Jauns produkts

Kombinēta ēvele un biezumēvele Wood-Mizer MP200

9 072,01€

Tehniskie dati:

MP200 ir kokapstrādes sērijas divu galviņu iekārta, kas vienlaikus ara un profilē no divām pusēm. Tas ir ērti lietojams un pieejamu darbgaldu, kas paredzēts apdares sloksņu, grīdas dēļu, paneļu, logu rāmju, durvju rāmju un mēbeļu apdares elementu ražošanai.
Divpusējā ēvele ir aprīkota ar divām galviņām - horizontālo augšējo un vertikālo pusi. Uz abām galvām var uzstādīt gan taisnus, gan profilētus nažus. Četru pušu apstrādes procesu veicam divās piegājienos. Mašīnas vadības panelis ļauj neatkarīgi kontrolēt padevi un katru galvu atsevišķi. Piedziņas veltņi ļauj apstrādātajam materiālam vienmērīgi pārvietoties pa griešanas galvām. Ja materiāls ir tikai ēvelēts, tad pietiek pēc pirmās piegājiena apgriezt dēli, noregulēt galdu un apstrādāt nākamās divas puses. Profilējot, naži jānomaina arī pirms otrās piegājiena. Tādā pašā veidā jūs varat izgatavot dēļus ar mēles un rievu griezējiem.
MP200 ir lieliska izvēle galdniekiem, kuri meklē veiktspēju, daudzpusību un precizitāti vienā mašīnā. Kompaktais dizains un intuitīvā darbība padara iekārtu piemērotu gan mazām darbnīcām, gan lielām kokapstrādes rūpnīcām. Mašīnu var papildus aprīkot ar transportēšanas riteņiem, pateicoties kuriem tā kļūst mobila un nepieciešamības gadījumā varam to pārvietot uz jebkuru vietu, iegūstot vietu turpmākajām operācijām.
Stabilitāti un precizitāti darba laikā nodrošina no kvalitatīva čuguna izgatavots darba galds. Galda virsma ir frēzēta uz moderniem CNC apstrādes centriem. Čuguns, pateicoties tā īpašībām, slāpē vibrācijas, nedeformējas, kas tieši izpaužas apstrādes precizitātē un atvieglo materiāla padevi mašīnā. Standarta komplektācijā mašīnai pie ieejas ir galda pagarinājums, uz kura atrodas papildus veltnis, kas presē materiālu. Iekārtu ir iespējams arī aprīkot ar izvades uztveršanas tabulu. Ieejas un izejas galdi ir pieejami divos garuma variantos: 0,44 m un 1,2 m.
Ērtu un intuitīvu iekārtas darbību nodrošina nolasāms operatora panelis, kas atrodas tieši virs ievades tabulas, pateicoties kuram varam ērti un ātri ieslēgt atsevišķus dzinējus, kas tiek iedarbināti neatkarīgi viens no otra. Vienpusējas apstrādes gadījumā nav nepieciešams palaist visas galvas - tā mēs ietaupām enerģiju un samazinām troksni.
Apstrādes laikā zāģu skaidas tiek izvadītas caur divām pieslēgvietām, kas atrodas tieši katrā no galvām. Augšējā vākā virs horizontālās naža vārpstas ir pieslēgvieta ar diametru 125 mm, savukārt sānu galviņā ir otra pieslēgvieta ar diametru 100 mm. Šāds zāģu skaidu savākšanas punktu izvietojums nodrošina ātru un efektīvu skaidu izņemšanu no iekārtas un darba vietas uzturēšanu kārtībā. Uzņēmums Wood-Mizer piedāvā arī ekstrakcijas sistēmas, kas paredzētas katrai no piedāvātajām iekārtām.
Gan horizontālajā naža vārpstā, gan vertikālajā sānu galviņā varam izmantot taisnos ēvelēšanas nažus un profila nažus, pateicoties kuriem varam veidot apstrādājamo materiālu vai izgatavot gatavu izstrādājumu, piemēram, fasādes dēli vai logu profilus. Nažu nomaiņa uz griešanas galvas, kā arī uz sānu galviņas ir ātra un efektīva.

Horizontālā galva:

3 kW (4 ZS) 3 fāžu motors
Diametrs 72 mm

Vertikālā galva:

3 kW (4 ZS) 3 fāžu motors
Vertikālās vārpstas diametrs 30 mm
Vertikālās galvas diametrs ir 140 mm

Biezinātājs:

Augstums 220 mm
Platums 410 mm
Darba galda garums 830 mm
Ēvelēšanas dziļums 6 mm

Ēvelēšana:

Augstums 100 mm
Frēzēšanas platums 310 mm
Profilēšanas dziļums 10 mm

Barības sistēma:

0,18 kW motors, 3 fāzu
Padeves ātrums 5 m/min
Veltņi 2 tērauda rullīši + 1 poliuretāna rullis
Padeves veltņa diametrs 32 mm

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt