MP180

Jauns produkts

Kombinēta ēvele un biezumēvele Wood-Mizer MP180

8 910,00€

Tehniskie dati:

MP180 ir kokapstrādes sērijas iekārta, kas izstrādāta tā, lai tā varētu darboties kā ēvele, ēvele un frēze, apvienojot 3 svarīgas darbības - materiāla iepriekšēju izlīdzināšanu, sānu virsmu ēvelēšanu un profilēšanu. Šī unikālā vairāku funkciju kombinācija padara MP180 par perfektu izvēli galdniekiem, kuri meklē veiktspēju, daudzpusību un precizitāti vienā mašīnā. MP180 var izmantot dažāda veida dēļu, kvadrātkoksnes, sloksņu un citu apdares elementu, mēbeļu vai logu galdniecības elementu ražošanai.
Multifrēzmašīnai MP180 ir horizontāla vārpsta ar diviem taisniem nažiem, kas novietoti starp diviem čuguna galdiem. Pateicoties tam, koka ēvelēšana un izlīdzināšana ir iespējama ar vienu ierīci, bez nepieciešamības apturēt darbgaldu un nevajadzīgi tērēt laiku. Abi darba galdi ir rūpnīcā iestatīti. Tie ir izgatavoti no augstas kvalitātes čuguna, kas nodrošina augstu stabilitāti apstrādes laikā.
Zem augšējā galda atrodas 3 vadošie rullīši, kas atbild par vienmērīgu materiāla kustību pa virsmu un vertikāla vārpsta ar sānu galvu, kas sadarbojas ar regulējamu materiāla vadotni. Tieši virs ēveles galda, operatoram tiešā aizsniedzamā vietā, ir skaidrs un ērti lietojams vadības panelis. Mašīnai ir regulējams naža vārpstas aizsargs, lai aizsargātu operatora rokas ēvelēšanas laikā. Uz ēveles galdiem ir arī sānu vadotne ar iespēju regulēt slīpuma leņķi. Pateicoties tam, iegūsim perfekti perpendikulāras virsmas vai veiksim malu līkumus. Ēvelēšanas augstumu uz biezuma galda var viegli un ātri noregulēt, izmantojot kloķi. Mašīnā tika uzstādīti elektromotori ar kopējo jaudu 7,37 kW (PRO versija). Naža vārpsta,
Daudzfrēzmašīna MP180 ir aprīkota ar diviem 100 mm zāģu skaidu savākšanas portiem, kas atrodas tieši pie naža vārpstas un sānu galvas, lai nodrošinātu vislabāko skaidu evakuāciju un uzturētu darba vietu tīru. Iekārta darbojas ar mērenu padeves ātrumu 5 m/min (MP180 ECO modelis) vai ar mainīgu ātrumu no 2 līdz 11 m/min (MP180 PRO modelis).
Materiāla apstrādi parasti sākam uz ēveles augšējā galda, iegūstot divas perfekti plakanas virsmas ar taisniem leņķiem. Lai apstrādātu divas secīgas malas, materiāls jāpārnes uz apakšējā biezuma galda, izmantojot horizontālo naža vārpstu un sānu galvu. Tādā veidā mēs iegūstam četrpusēji apstrādātu materiālu. Uzmontējot profila nažus uz sānu frēzes, šo mazo ēveli var izmantot arī kā frēzmašīnu. Vēlamās formas (piem., dēļus ar mēles un rievu griezējiem) var iegūt bez nepieciešamības mainīt iekārtas konfigurāciju un regulējumu, profilējot divās piegājienos.

Horizontālā galva:

3 kW (4 ZS) 3 fāžu motors
Diametrs 72 mm
Vārpstas apgriezienu skaits 5600 apgr./min
Vertikālā galva:

3 kW (4 ZS) 3 fāžu motors

Ēvele:

Galda izmēri 310 x 1400 mm
Izlīdzināšanas dziļums 8 mm
Materiāla vadotne 152 x 1100 mm

Biezinātājs:

Augstums 260 mm
Platums 410 mm
Darba galda garums 830 mm
Ēvelēšanas dziļums 4 mm

Ēvelēšana:

Augstums 100 mm
Frēzēšanas platums 310 mm
Profilēšanas dziļums 10 mm

Barības sistēma:

0,18 kW motors, 3 fāzu
Padeves ātrums 5 m/min
Veltņi 2 tērauda rullīši + 1 poliuretāna rullis
Padeves veltņa diametrs 32 mm

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt