MP160

Jauns produkts

Kombinēta ēvele un biezumēvele Wood-Mizer MP160

6 642,01€

Tehniskie dati:

MP160 Planer ir kokapstrādes mašīna no Woodworking sērijas, kas izstrādāta, lai apmierinātu galdnieku un amatnieku prasības, kas strādā pie dažādiem projektiem. MP160 ir vienkāršs, kompakts un lēts dizains, kas apvieno divas svarīgas darbības - iepriekšēju nolīdzināšanu un ēvelēšanu. MP160 ļauj ērti un ātri apstrādāt zāģmateriālus, iegūstot precīzi kalibrētas līstes un dēļus, un pēc tam tos izmantot, piemēram, mēbeļu ražošanā. Ēvelei ir horizontāla vārpsta ar diviem nažiem, kas novietoti starp diviem čuguna galdiem. Pateicoties tam, koka ēvelēšana un izlīdzināšana ir iespējama vienā ierīcē bez nepieciešamības apturēt darbgaldu, kas ļauj panākt lielāku efektivitāti un laika ietaupījumu.
Ierīces darba galdi ir izgatavoti no kvalitatīva čuguna ar īpaši slīpētu darba virsmu, tādējādi nodrošinot augstu stabilitāti apstrādes laikā. Visi galdi ir rūpnīcā iestatīti. Zem augšējā galda atrodas vadošie rullīši, kas atbild par vienmērīgu materiāla kustību pa darba virsmu.
Tieši virs ēveles galda, operatoram tiešā aizsniedzamā vietā, ir skaidrs un ērti lietojams vadības panelis. Mašīnai ir regulējams naža vārpstas aizsargs, kas aizsargā operatora rokas ēvelēšanas laikā. Sānu vadotne nodrošina apstrādājamā materiāla drošu vadību un, pateicoties slīpuma regulēšanai no 0 līdz 45 grādiem, ļauj veikt perpendikulāras virsmas, kā arī malu izliekumus. Apakšējais, čuguna biezuma galds ir iestatīts vajadzīgajā izmērā ar ergonomisku kloķi, kuru nepieciešamības gadījumā var ātri noņemt. Galda darba virsmu var pagarināt pie mašīnas ieejas un izejas, uzstādot papildu 44 cm garus pagarinājumus, kas pieejami pēc izvēles. Elektromotori ar kopējo jaudu 3,18 kW (4,4 ZS) ir ekonomiski un nerada lielu troksni.

Horizontālā galva:

3 kW (4 ZS) 3 fāžu motors
Diametrs 72 mm
Vārpstas apgriezienu skaits 5600 apgr./min

Ēvele:

Galda izmēri 310 x 1400 mm
Izlīdzināšanas dziļums 8 mm
Materiāla vadotne 152 x 1100 mm

Biezinātājs:

Augstums 260 mm
Platums 410 mm
Darba galda garums 630 mm
Ēvelēšanas dziļums 4 mm

Barības sistēma:

0,18 kW motors, 3 fāzu
Padeves ātrums 5 m/min
Veltņi 2 tērauda rullīši + 1 poliuretāna rullis
Padeves veltņa diametrs 32 mm

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt