20654

Jauns produkts

LayFilaments Laywood-Flex - 1.75mm - 0,25 kg

47,96€

Tehniskie dati:


LAYFILAMENTS LAYWOOD-FLEX
Laywood izdrukas citādi ir diezgan stingras ar augstu stiepes izturību un mēdz ātrāk saplīst, bet Laywood-Flex ir augstāka elastība ar nedaudz zemāku stiepes izturību.

Kā norāda Kai: "Ir pagājuši vairāk nekā 2 gadi, un manā garāžā ir izveidoti vēl daži pavedieni, un es gribēju atgriezties pie LAYWOOD (TM) vēlreiz, padarot to labāku vai elastīgāku, jo daži koka veidi reālajā dabā ir Tāpēc es pievienoju dažus elastīgos līdzekļus un ieguvu pareizu rezultātu, kas kopumā ir termoplastisks polimēru kompozīts, kas izgatavots no nekaitīgām sastāvdaļām."



Jūs varat redzēt FLEX kvēldiegu augstāk esošajā klipā. Īsāk sakot, LAYWOOD ir lielāka stiepes izturība, taču tā plīsīs pie pietiekama spiediena. Tikmēr LAYWOOD-FLEX ir zemāka stiepes izturība, bet tai ir daudz augstāka elastības pakāpe. Lieliski piemērots 3D drukas jostām, koka dekorāciju imitācijām vai pat nelielām mēbelēm (un jebkuram citam, ko izdomājat).
- Nav (vai minimāla) deformācijas
- Rupjas vai gludas virsmas, kuras var slīpēt
- Atkarībā no temperatūras un drukāšanas ātruma ir iespējami 3D drukājami koku gredzeni (185 līdz 255°C). Elastība būs lielāka tumšākiem slāņiem.
- Labi pielīp pie ABS krāsas uz aukstām platformām vai zilas lentes.
- Drukājiet tieši uz capton lentes ar 50°C platformu.
- Satur ~ 35% otrreiz pārstrādātas koksnes, kā arī nekaitīgas saistvielas, kas izgatavotas no kopoliesteriem.
- Sprausla: 0,5 mm.

9 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt