24050

Jauns produkts

Taulman Bridge Nylon - 1.75mm - 1 kg - Natural

90,99€

Tehniskie dati:

Pamatdati
Kvēldiega tipsTilts neilons
Diametrs1,75 mm
Tolerance0,05 mm
Svars1,00 kg
Garums329 m
Krāsadabiski caurspīdīgs
Drukāšanas parametrs
Ieteicamā drukāšanas temperatūra Min250 ºC
Ieteicamā drukas temperatūra Maks265 ºC
Ieteicamā drukas gultas temperatūra min30 ºC
Ieteicamā drukas gultas temperatūra Maks65 ºC
Ieteicamais drukas ātrums Maks40 mm/s
Ieteicamā ievilkšanas min3 mm
Ieteicamais ievilkšanas maks4 mm
Ģenerālis
Īpaša gravitāte1263
Stiepes
Stiepes izturība33 MPa
Pagarinājums
Pagarinājums pie ražas248,2 %
Elastīgs
Elastības modulis183

Taulman tilta neilons

taulman3D šodien izlaiž jaunu augstas stiprības neilona kopolimēru testētājiem visā pasaulē pārskatīšanai. Jaunais materiāls ir nosaukts par "Bridge", jo tas ir tūkstošiem neilona 618 un neilona 645 lietotāju apvienots darbs, kā arī mūsu ekstrūzijas uzņēmuma un ķīmiskā uzņēmuma palīdzība un atbalsts. Mūsu vietējie Sentluisas testētāji to nodēvējuši par "Bridge", kas savieno neilona 645 izturību un pašreizējo ABS un PLA termoplastu cenu, ļauj jebkuram lietotājam elastīgi noteikt labāko materiāla izvēli savām drukāšanas vajadzībām.

Pamata atsauce:

Sākot ar mūsu spēcīgāko bāzes polimēru, ko izmantoja neilona 645 procentuālajai daļai, mēs sākām strādāt ar visiem šiem pieprasījumiem.

Drukāšanas platformas ievērošana:

Pirmkārt, tā bija drukāšanas platformas ievērošana. Tie, kas seko neilona izmantošanai ziņās, emuāros un 3DP diskusiju telpās, zina par garolīta (LE) izmantošanu kā drukas virsmu. Lai gan tas labi darbojas visiem taulman3D neiloniem, garolītu ne vienmēr ir viegli iegūt, un pat tāpēc tam ir nepieciešama pareizi izgriezta daļa, kas atbilst katra lietotāja vienībai. Mēs izsakām pateicību mūsu ķīmijas uzņēmumam par palīdzību šīs prasības mainīšanā. Lielākajai daļai neilonu virsmas ir ļoti slidenas īpašības, kas apgrūtina pieķeršanos drukas platformai. Mūsu ķīmijas uzņēmums spēja veikt nelielas korekcijas, lai tikai nedaudz samazinātu virsmas efektu, tādējādi ļaujot izmantot lielāko daļu PVA līmju, vai nu pilnas stiprības, vai atšķaidītas. Sākotnējā pārbaude liecina, ka dažos gadījumos PVS bija labāks ar Bridge nekā garolīts ar 618. Tādējādi tika izmantots zināms atšķaidījums.

Samazināta ūdens uzņemšana:

Nākamais bija samazināta ūdens uzņemšana no vietējā mitruma. Lai gan nav iespējams novērst neilona ūdens uzņemšanu, ir iespējams to lokalizēt uz virsmas, veicot galīgās apstrādes izmaiņas. Tāpēc drukājot, nevis ūdens, kas rada smalku plaisāšanu, kas var ietekmēt virsmas apdari, Bridge noturēs ūdeni pie ārējās daļas, radot nelielu tvaiku, kad tas ir slapjš. Rezultātā tiltam ziemā ir nepieciešams maz žāvēšanas vai nemaz, bet vasaras mēnešos tas ir tikai jāsasilda. Šis ir ražošanas process, ko mūsu ekstrūzijas māja izstrādāja un pievienoja mūsu esošajiem taulman3D procesiem.

Samazināta saraušanās:

Mēs atklājām, ka tas pats process, kas samazina ūdens uzņemšanu, arī palīdz samazināt saraušanos. Lai gan neilona daudzums vienmēr būs nedaudz lielāks nekā ABS, mēs varējām to samazināt līdz vērtībai, kas ir mazāka nekā mūsu pašreizējiem neiloniem. Šīs izmaiņas arī izraisīja nelielu virkņu samazināšanos, jo ekstrudētie pavedieni ir biezāki.

Nesagraujošs novērtējums:

3D drukāto detaļu nesagraujošā novērtēšana ir Bridge caurspīdīguma funkcija. Tāpat kā neilons 645, šis caurspīdīgums ļauj vizuāli pārbaudīt apdrukātās detaļas. Šis ir mūsu rūpniecisko un klīnisko klientu apvienotais pieprasījums. Kā jau iepriekš minēts, dažiem polimēriem detaļas var tikt izdrukātas "pārāk ātri". Lai gan detaļas ārpuse var izskatīties pieņemama, pārāk ātri apdrukātai daļai nebūs iekšējā aizpildījuma materiāla, kas faktiski pielīp perimetra iekšpusei. Izmantojot Bridge un neilonu 645, nesagraujošā novērtēšana ir vienkārša vizuāla pārbaude.

Sertificēts spēka mērs:

Izmantojot šo progresu kombināciju, taulman3D turpināja ierobežotu testa darbību. No šī sākotnējā testa mēs izdrukājām testa paraugus, kas jānosūta Sentluisas testa laboratorijām. Pilnībā akreditēta testēšanas iekārta, kas atbalsta ASV centrālo daļu. Laboratorija ziņoja, ka tilta stiepes sprieguma PSI bija 4800 3D drukāšanas laikā.

Cena:

taulman3D atbalsta vairākus rūpnieciskos, komerciālos un klīniskos klientus ar neilonu 645, un tas ir ļāvis mums izpildīt visus mūsu cenu līmeņus noteiktām ķīmiskajām vielām, kas tiek izmantotas 645. Tā kā "Bridge" ir neilonam 645 ļoti tuvs ķīmiskais polimērs, mēs varam tos izpildīt. cenu noteikšanas pieprasījumi.

Atbalsts/paraugi:

Tāpat kā ar visiem līdz šim taulman3D laidieniem, mēs nosūtām bezmaksas paraugus cienījamiem testētājiem dažādās tehnikas jomās visā pasaulē. Tās mērķis ir sniegt ziņojumus par labākajiem Bridge iestatījumiem, kā arī par konkrētiem lietojumiem. Lai iegūtu papildinformāciju par Bridge, meklējiet komentārus no 3D drukāšanas kopienas, rūpniecības kopienas un akadēmiskās kopienas. Tikai daži no testētājiem, kas saņems vairāk nekā 100 Bridge spoles:
Glens V. Volterss, ESE Dizaina centra Vides zinātņu un inženierzinātņu nodaļas direktors Ziemeļkarolīnas universitātē Chapel Hill
Ričards Horns, (RichRap) 3D printeru dizainers un autors
Bens Malufs, HELIX 3D printera līdzdizaineris
whosawhatsis, (bagātīgs) 3D printeru dizainers G+, aparatūra, programmatūra un sistēmas
Daniels Norée, OpenRC autors, dizainers, veidotājs, prezentētājs, sīko detaļu iznīcinātājs!
Sanjay, E3D — aparatūra — Hotend dizainers
Šons Teits, vadošais rūpniecisko instrumentu ražošanas inženieris, veidņu un ekstrūzijas presformas
Tims Rastals, 3D printeru dizainers, sistēmu izstrādātāja G+ atbalsta resurss
Džozefs Belters, Jēlas inženierzinātņu departamenta birojs, Robotics
3D printeru mfgs — SeeMECNC, AirWolf 3D, HELIX un daudzas citas...

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt