070247

Jauns produkts

Instrumentu ratiņi tukšas, 7 atvilktnes

423,50€

-10%

381,15€

Akcijas cena!

Tehniskie dati:

Atvilktņu skaits - 7
Tips - tukšs
atvilktnes dziļums - 390 mm
Gabalu skaits -
Atvilktnes iekšpuses platums - 545 mm
Aizsardzība - Jā
Augstums iekšpusē atvilktnē:
- atvilktnes 1 - 5: 55 mm
- atvilktnes 6 - 7: 135 mm
Riteņu skaits - 4
Pacelšanas elementa izmērs (platums x garums x augstums) - 460 x 770 x 970 mm
Svars - 54 kg
 
Vai tiešām to vajag?
Iztēlojies šo. Automašīna tiek pacelta uz pacēlāja, un jums ir jāpaņem pauze, lai dotos meklēt citur nepieciešamo instrumentu. Tā ir laika izšķiešana, vai ne? Un, ja jums bija instrumentu lāde, varat to stumt jebkur, kur vēlaties, ar visiem instrumentiem pie rokas.  
 
Kāpēc iegūt tukšu instrumentu lādi?
Tikai tāpēc, ka varat to aizpildīt ar saviem rīkiem. Jūs vislabāk zināt, kādi instrumenti jums var būt nepieciešami darbam. To var viegli ievietot instrumentu kastē.  
 
Cik tas derētu?  
Diezgan daudz - komplektā ir 7 ietilpīgas atvilktnes, lai iekšā varētu salikt visus nepieciešamos instrumentus. Atvilktnēm ir šādi parametri:
 
platums: 545 mm
dziļums: 390 mm
1 atvilktnes ietilpība: 40 kg
Instrumentu lāde, kas aizsargā darbarīkus
Šīs lādes atvilktnēm ir putu pildījums – tas var pasargāt tās no pārvietošanās, kamēr lāde tiek pārvietota. Vai vēlaties pārliecināties, vai jūsu instrumenti ir droši? Vienkārši pagrieziet atslēgu, un centrālā atslēga nobloķē visas atvilktnes.  
 
Viegli pārvietojams
Šai instrumentu kastei ir 4 ritentiņi, kas atvieglo tās pārvietošanu pa pakalpojumu. Pat ja tas ir pilns ar instrumentiem, vienkārši satveriet rokturi un varēsiet to pārvietot jebkurā vietā. Viens no ritentiņiem ir aprīkots ar bremzi, lai jūs varētu nofiksēt lādi izvēlētajā pozīcijā.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt