PXN28440

Jauns produkts

MICROMOT 230/E

85,60€

Tehniskie dati:

Urbšanai, frēzēšanai, slīpēšanai, pulēšanai, suku, griešanai un gravēšanai. Īpaši plāns korpuss (no stikla šķiedru pastiprināta POLIAMĪDA) ar mīkstu komponentu roktura zonu ļauj ierīci apstrādāt ar diviem pirkstiem (pildspalvas rokturis).

Balansēts līdzstrāvas īpašs motors. Kluss un ārkārtīgi ilgmūžīgs. Maksimālo ātrumu 22 000 apgr./min var nepārtraukti samazināt līdz 6 000 apgr./min, izmantojot pilna viļņa elektroniku. Piedāvā gandrīz tādu pašu griezes momentu zemākā ātruma diapazonā. Tas ir īpaši svarīgi mikrourbšanas, suku un pulēšanas laikā.

Iezemēta, lodīšu gultņu vārpsta. Augstas kvalitātes MICROMOT tērauda uzmavas: pat vismazākās vārpstas ir precīzi nofiksētas. Nav uzgaļu un griezēju grabēšanas vai vibrācijas. Instrumentu apmaiņas vārpstu var bloķēt, nospiežot pogu. 20 mm standarta apkakle izmantošanai ar MICROMOT urbšanas statīviem un horizontālajiem statīviem. Ietver tērauda uzmavas (1 katra no 1 - 1,5 - 2 - 2,4 - 3 un 3,2 mm).

Tehniskie dati:

230V. 80W. 6 000 - 22 000 apgr./min Svars 270 g. Izolēts līdz 2. klasei.

Tiekamies vietnē YouTube!

15 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt