070207

Jauns produkts

Griezej momenta pastiprinātājs KK160 7000Nm 1:64, 1:4,2, 1:1

44,04€

Tehniskie dati:

Griezes momenta diapazons - 1000 Nm
Gear - 1:16
Materiāls - hroma-vanādija tērauds
Svars - 2,3 kg
Spraude vāciņiem - 1/2"
Komplektā ietilpst - transmisijas vārpsta,
pagarinājumu,
vāciņš 17 mm,
vāciņš 19 mm,
vāciņš 21 mm,
portfelis

Nav vajadzīgas pūles!

Ar sarūsējušu skrūvju atskrūvēšanu nav jānogurst. Šai uzgriežņu atslēgai ir nepieciešamā jauda, ​​lai atskrūvētu skrūves vai uzgriežņus, neizmantojot lielu spēku. Mūsu piedāvātā ATS ātrumkārba ir ļoti ērta, parocīga un viegli lietojama.


Izcila kvalitāte


Izgatavots no nerūsējoša hroma-vanādija tērauda. Viss komplekts tika ievietots izturīgā somā ērtai un drošai transportēšanai.


Universāls instruments

1/2 ""vārpsta ir saderīga ar visiem 1/2"" stiprinājumiem, ko izmanto citos instrumentos. Vienkārši piestipriniet vienu no trim pieejamajiem 21 mm, 19 mm vai 17 mm vāciņiem un atskrūvējiet atslēgas skrūvi, kas rada 410 Nm. Atslēgai ir mazs svars un izturīga konstrukcija.


Darba komforts

Kreisā-labā kloķvārpsta, kas neprasa lielu jaudu, un griezes moments 410Nm tiek galā ar visām cieši pievilktajām un pieskrūvētajām skrūvēm, neslīdošā roktura rokturis nodrošina ērtu satvērienu. Cik tapas ir ritenī), kas nodrošina stabilitāti un novērš atslēgas slīdēšanu.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt