PRS212

Jauns produkts

Smalcinātājs Faworyt PRS212

1 322,11€

Tehniskie dati:

Dzinēja zīmolsHercogs
Dzinēja tipsaugšējais vārsts
Dzinēja jauda [ZS]5.8
Dzinēja tilpums [cm3]212
Eļļas tvertnes tilpums [L]0.6
Startera veidsrokasgrāmata
Čuguna cilindra uzmava
Piedziņas vārpstas pozīcijaVertikāli
Griešanas mehānismsbungas
Izgriezumu izmešanaapakšā
dzinēja modelisDHP 212
Nominālā jauda [kW]4.3
Griezes moments [Nm]13.5
Degvielas tvertnes tilpums [L]3.6
Sūkšanas veidsmehānisks (izmantojot sviru)
Trokšņa emisija [dBA]119
Maksimālais zaru diametrs [mm]100
Riteņi
Drošības slēdzis
Nažu skaits2
Naža apgriezieni minūtē [apgr./min]2400

Benzīna smalcinātājs 212cm3 Mīļākais PRS212
Vai vēlaties efektīvi atbrīvoties no dārza atkritumiem un jums nav ne jausmas, kā to izdarīt? Mēs aicinām jūs iepazīties ar mūsu 212 cc PRS212 iecienītāko benzīna smalcinātāju, kas ir ideāls risinājums jums! Mūsu smalcinātājs ir aprīkots ar Ducar dzinēju ar 212 cm3 jaudu un 4,3 kW nominālo jaudu, kas garantē ne tikai efektīvu darbību, bet arī zemu degvielas patēriņu un ilgu kalpošanas laiku. Ar maksimālo zaru diametru līdz 10 cm, mūsu smalcinātājs spēj apstrādāt lielāko daļu dārza atkritumu. Bungas griešanas mehānisms un zāģu skaidu augšējā izmešana nodrošina smalku zaru sasmalcināšanu.

Izmantojiet dabiskus materiālus no sava dārza
Mūsu Faworyt PRS212 smalcinātājs ir aprīkots ar transportēšanas riteņiem, kas ļauj viegli pārvietot ierīci un nodrošina stabilitāti darbības laikā. Pateicoties tam, jūs varat brīvi pārvietot smalcinātāju savā dārzā un sasniegt maksimālu darba efektivitāti. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu 212cm3 Faworyt PRS212 benzīna smalcinātājs būs ideāls risinājums ikvienam, kurš meklē uzticamu un funkcionālu dārza tehniku. Nevilcinieties un izvēlieties mūsu 212cm3 Favourite PRS212 benzīna smalcinātāju jau šodien, kas noteikti attaisnos jūsu cerības un atvieglos darbu jūsu dārzā!

17 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt