TA1089

Jauns produkts

Komplekts remontam, bremžu virzuļu presēšanai 22 gab. + čemodāns

34,30€

Tehniskie dati:

Izgatavots no tērauda
Adapteri pielāgoti lielākajai daļai Eiropas un Āzijas automobiļu bremžu virzuļu, kas padara komplektu ļoti universālu un der tādām automašīnām kā: Acura Alfa Romeo Aston Martin Audi Austin Austin-Healey BMW Bugatti Chevrolet Chrysler Citroën Daewoo Daihatsu Dodge Ferrari Fiat Ford GM GMC Jafin Honda Hyepcol Langua. Lotus Maserati Mazda McLaren Mercedes-Benz Mercury MG MINI Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Proton Renault Rover Saab Saleen Saturn Scion SEAT Škoda Smart Subaru Suzuki Tata Toyota Triumph TVR Vauxhall Volkswagen Volvo.

Komplekta sastāvs
Komplektā ietilpst divas preses (labā un kreisā vērpes), divas dažādas formas sijas preses nostiprināšanai pret skavas segliem un plašs adapteru klāsts. Precīza adaptera un virzuļa uzstādīšana ir garantija pareizai virzuļa ievietošanai bremžu suporta cilindrā. Tas savukārt pasargā mehāniķi no iestrēgšanas un virzuļa iestrēgšanas cilindrā.Kloķis ir aprīkots ar magnētisko galu, pateicoties kuram tas notur asī dotajam virzulim atbilstošo plāksni. Komplekts rekomendēts vispārmehāniskajos autoservisos.Lieliski darbojas strādājot ar keramiskajiem virzuļiem.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt