PXN20002

Jauns produkts

Urbšanas iekārta BV 2000

195,81€

Tehniskie dati:

Precīza ierīce paralēlai urbšanai, vītņu griešanai un frēzēšanai. Izgatavots no augstas precizitātes alumīnija spiedlējuma. Ar 20mm MICROMOT apkakli.

Ar divvirzienu grozāmu šarnīrveida roku un 20 mm standarta apkakli. Kad ierīce ir nostiprināta, tā vienmēr paliek vertikāli izlīdzināta. Tas nozīmē, ka, piemēram, urbumi vienmēr ir precīzi perpendikulāri sagataves virsmai! Iepriekš atlasāms urbšanas dziļums, izmantojot dziļuma vadību ar viegli nolasāmu skalu. Pēc urbšanas regulējama atspere automātiski ievelk ierīci atpakaļ augšējā atpūtas pozīcijā. Plaknē frēzēta cieta pamatnes plāksne ar 200 x 200 mm izmantojamu galda laukumu un diviem nepārtrauktiem MICROMOT standarta T veida spraugām (12 x 6 x 5 mm). Stabila urbšanas kolonna (Ø 45mm, garums 500mm).

Standarta 20 mm apkakle nodrošina precīzu urbšanas ierīces, piemēram, precīzās urbjmašīnas/slīpmašīnas FBS 240/E , profesionālās urbjmašīnas/slīpmašīnas IBS/E , gara kakla taisna urbja/slīpmašīna LBS/E , MICROMOT 50 , 50/E , 50/ E urbšanas ierīces precīzu nostiprināšanu. EF un MICROMOT 230/E .

Tiekamies vietnē YouTube!

Piezīme:

- Profesionāla urbjmašīna/slīpmašīna IBS/E , MIS 1 un pakāpju skavas nav iekļautas piegādes komplektācijā.
- Iepriekš atlasāms urbšanas dziļums, izmantojot dziļuma kontroli ar viegli nolasāmu skalu.
- 20 mm apkakle piemērota precīzai urbšanas ierīču iespīlēšanai.
- Šarnīrveida roka grozāma divos virzienos.
- Plakani frēzēta, cieta pamatnes plāksne ar 200 x 200 mm izmantojamu galda laukumu un 2 nepārtrauktiem T veida izgriezumiem.


20002_20004.pngAdapteris MICRO skrūvgrieža MIS 1 lietošanai ar BV 2000 vītņu griešanai
Pateicoties praktiskajam svirslēdzim ieslēgšanai/izslēgšanai/atpakaļ un griešanās ātrumam 250 apgr./min, MIS 1 ir ideāli piemērots vītņu griešanai: Vītņu griezējs ir precīzi vadīts un nodrošina ļoti precīzi un precīzi vertikāli iekšējie pavedieni.
Nr 20004€ 18.21

17 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt