MAG23080

Jauns produkts

Magma TG-180 aerogrāfs ar 0,2 un 0,3 sprauslām.

41,42€

Divkāršās darbības gravitācijas padeves aerosols.

Izsoles priekšmets ir jauna aerosola TG-180 ar 9 cm3 tvertni, kas izgatavota no tērauda, ​​kas papildus pārklāts ar pretkoroziju.

Tā ir divfunkcionāla aerosols, kas nozīmē, ka poga kontrolē gan piegādātā gaisa daudzumu (kustības augšup un lejup), gan krāsas daudzumu (kustības uz priekšu un uz priekšu).

Aerogrāfam ir poga aerogrāfa priekšpusē, kas ļauj pielāgot piegādātā gaisa daudzumu, lai nodrošinātu vēl lielāku kontroli, krāsojot ļoti mazas detaļas.

Caur atveri aerogrāfa aizmugurē, jūs varat viegli paķert vāciņu un atvilkt adatu. Tas ievērojami vienkāršo aerogrāfa tīrīšanu, jo tas ļauj krāsai ļoti brīvi plūst no rezervuāra.

TG-180 ir aizmugurējā poga, ko izmanto adatas gājiena pielāgošanai. To izmanto, piemēram, kad mēs vēlamies krāsot plankumus, kas nav lielāki par norādīto izmēru. Specifikācija: - 0,2 un 0,30 sprauslas - paint krūti type: gravity - double darbība kontrole - garums 16cm - darba spiediens 15-50 PSI - krāsas konteiners ietilpība 9cm3 - Par aereograph ir 1/8 "vītne ieeja, t.i., par 9.42mm produktu ir gravējums uz MAGMA aerosola korpusa. Komplektā ietilpst:

- TG 180 aerosols ar sprauslu un 0,2 mm adatu un papildus 0,30 sprauslas adapteris gaisa šļūtenei. 

Pielietojums: - grafika uz automašīnām, motocikliem - modelēšanā - grafika uz ķermeņa - grafika uz t-krekliem - grafika uz keramikas, stikla.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt