22126

Jauns produkts

3D pildspalvas DA VINCI 3D

39,39€

Tehniskie dati:

Tehnoloģija: FFF (Fused Filament Fabrication) / FDM
Materiāls: 1,75 mm videi draudzīgs PLA kvēldiegs
Tīrīšanas un apkopes instruments
Produkta izmēri: 178 x 28 x 25 mm
Produkta svars: 70 g
Bezmaksas XYZ tiešsaistes video pamācības
Savietojams ar citu ražotāju PLA

XYZprinting 3D-Pen – 3D druka bez datora, nav nepieciešamas CAD zināšanas
XYZprinting 3D pildspalva atdzīvina jūsu neierobežoto iztēli. Ar šo 3D pildspalvu PLA kvēldiegs tiek uzkarsēts, līdz tas kļūst šķidrs, un izspiests caur pildspalvas galu. Šķidrais pavediens ļoti ātri sacietē vēsā gaisā, atstājot jūsu kustības cietā materiālā. 3D pildspalvai nav nepieciešams ne dators, ne CAD zināšanas. Jūs varat sākt zīmēt 3D formātā viegli un lēti.

3D drukāšana ar jaudīgāko datoru — jūsu unikālā manuālā iespēja
XYZprinting da Vinci 3D pildspalva ir atsevišķa ierīce. Tas ļauj manuāli izveidot 3D objektus bez datora vai datorizētas projektēšanas programmatūras. Cik tālu tu iedomājies? Lūk, cik tālu sniedz šīs brīnišķīgās 3D pildspalvas iespējas.

Mazāk ierobežojumu, bezgalīgas iespējas, pateicoties mobilitātei
Da Vinci 3D pildspalva ir viegla un mobila, tāpēc to var izmantot gandrīz jebkurā vidē. Izmantojiet to lielu vai mazu objektu izveidošanai. Brīvi pārvietojieties pa virsmu vai izvērsiet savus darbus uz augšu. Ļaujiet spēlēt savam radošumam un realizēt elpu aizraujošas lietas.

Spilgtas krāsas un videi draudzīgs PLA kvēldiegs
Da Vinci 3D pildspalvai ir 11 spilgtas krāsas pavedienu izvēle. PLA uzpildes pavedieni ir bioloģiski noārdāmi un netoksiski materiāli uz organiskas bāzes. Šim pavedienam ir veikti dažādi testi. Tas nodrošina, ka tas nesatur DEHP un nesatur smagos metālus. Esiet bezrūpīgs – mēs rūpējamies par jūsu drošību.

Pērciet 3D pildspalvas no sava specializētā izplatītāja
Kāpēc jums vajadzētu iegādāties XYZ Printing da Vinci 3D pildspalvu no izplatītāja? Atšķirībā no Amazon, Ebay, Conrad vai citiem lielākajiem tiešsaistes mazumtirgotājiem un tirgiem, mūsu specializācija 3D drukāšanā nozīmē, ka mēs varam piedāvāt jums visaptverošu atbalstu un palīdzību jūsu jautājumos.

3 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt