HS-PFL20S/HS-PFL30S

Jauns produkts

20 W rokas portatīvā šķiedras lāzera marķēšanas iekārta

4 840,00€

Tehniskie dati:

Labākā rūpnieciskā pārnēsājamā lāzergravēšanas marķēšanas iekārta?

Pārnēsājamā rokas lāzera marķiera priekšrocības?

- Rokas daļa ir viegla, tāpēc, ilgstoši strādājot, jūs nejutīsit nogurumu.
- Īsts viss vienā viegls dizains, nav nepieciešams papildu datora savienojums, pat integrēts akumulators bez strāvas pieslēguma.
- Viegli lietojams, bez sarežģītiem iestatījumiem.
- Bez apkopes, bez palīgmateriāliem, ilgas darba stundas.

Lielākā daļa tirgū esošo pārnēsājamo lāzergravēšanas iekārtu var darboties tikai uz nemetāla materiāliem, ja jums ir nepieciešama pārnēsājama lāzera marķēšanas iekārta metālam, HeatSign ir ieviesusi šādu rokas lāzergravētāju marķēšanas iekārtu HS-PFL20S sērija, pilnībā pārnēsājama, lai apmierinātu jūsu vajadzības pēc vidēju vai lielu metāla detaļu marķēšanas.




Kā lietot portatīvo lāzera marķēšanas iekārtu

Šis 20 W/30 W rokas šķiedru lāzergravētājs ir ērti lietojams, tajā ir integrēts skārienekrāns un jaudīga programmatūra, tas var atzīmēt tekstu, sērijas numuru, datumu, logotipu, grafiku, svītrkodu, QR kodu utt. Nākamajā videoklipā ir sniegta īsa demonstrācija



Kāpēc izvēlēties mūsu portatīvo rokas lāzergravētāju?

Mūsu rokas lāzera marķēšanas mašīna atšķiras no citām, lūdzu, pārbaudiet tālāk norādīto informāciju.



Cik maksā pārnēsājama lāzera marķēšanas iekārta?



Tehniskie dati:

Jauda20 W (pieejama arī 30W)
Standarta marķēšanas zona100 mm x 100 mm
Marķēšanas ātrums≤7000mm/s
Viļņa garums1064±10nm
Plusu biežums20KHZ ~ 100KHZ
Marķējuma dziļums≤0,2 mm (atkarīgs no jūsu materiāla)
Mini līnijas platums0,03 mm
Mini līniju rakstzīmes0,2 mm
Enerģijas padeveAC220V±10% 50Hz vai AC110V 60HZ
Dzesēšanas sistēmaGaisa dzesēšana
Temperatūra10-45°C
Lāzera ģeneratora kalpošanas laiks50 000 ~ 100 000 stundas
SistēmaIntegrēta skārienekrāna programmatūra
DizainsIzvēles akumulatora versijas dizains, 100% pārnēsājams dizains un viegli pārvietojams



KLIENTU JAUTĀJUMI UN ATBILDES

Kas ir iepakojums? Vai tas ir droši piegādes laikā?

Pārnēsājamās gravēšanas iekārtas transportēšanai mēs nodrošinām 2 slāņu iepakojumu: ārpusei mēs izmantojam biezu kartona kasti, lai novērstu iekārtas nolietošanos. Mēs piepildām kartona kārbu ar putām, lai novērstu iekšējo nodilumu, ko izraisa iekārtas kratīšana. Pirms nosūtīšanas ir ņemti vērā visi bojājumu faktori, lai nodrošinātu, ka preces ir pilnīgi drošas pirms nosūtīšanas.

Kāds ir mašīnas piegādes laiks?

Parasti mašīnas ražošanas laiks ir 5 darba dienas, pēc tam iekārta tiks nosūtīta ar gaisa ekspresi, piemēram, FedEx, TNT, nosūtīšanai. Paredzamais laiks ir 4 ~ 6 darba dienas, līdz preces piegāde sasniedz jūsu vietu. Piegādes process ir ārkārtīgi caurspīdīgs, un jūs varat izsekot savam produktam visā piegādes procesā. Viss, kas jums jādara, ir jāpalielina pasūtījums un jāatstāj piegādes komplekta piegāde mūsu pieredzējušajiem aģentiem. Kad būsiet veicis pasūtījumu, mēs jūs informēsim par pasūtījuma apstiprinājuma kodu un izsekošanas informāciju, ko varēsiet izmantot, lai izsekotu sūtījumu.

Kā uzstādīt un palaist mašīnu?

Klienti bieži uzdod šo jautājumu, atbilde ir tāda, ka mūsu inženieri ir uzstādījuši un pārbaudījuši mašīnu pirms nosūtīšanas. Dažu mazu detaļu uzstādīšanai un iekārtas darbināšanai mēs kopā ar mašīnu nosūtīsim detalizētu mācību video, lietotāja rokasgrāmatu. Video ir ļoti vienkāršs un saprotams, un tas var palīdzēt jums ātri salikt iekārtu.

Kā es varu saņemt atbalstu pēc pirkuma/nosūtīšanas?

Iekārtas lietošanas un programmatūras rokasgrāmatā mēs piedāvājam tiešsaistes atbalstu angļu valodā, izmantojot mūsu tiešsaistes kontaktpersonas, izmantojot populāras platformas/lietotnes, piemēram, Skype kontu, WhatsApp biznesa kontu, Wechat lietotni vai e-pasta kontu, video utt. Ja nepieciešams, attālais savienojums ar video saiti. var arī izveidot, un mēs varam izmantot TeamViewer lietotni/programmatūru, lai attālināti atrisinātu jūsu programmatūras problēmu. Savukārt aparatūras problēmu gadījumā mēs varam jums palīdzēt pārbaudīt, kurai daļai ir problēma, un pēc tam nosūtīt jaunu nomaiņai, izmantojot piegādi. Ja jums ir kādi jautājumi par šo, varat jautāt mums jebkurā laikā.

15 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt