103710

Jauns produkts

3 daļu vārpstas virpošanas instrumentu komplekts

156,71€

Tehniskie dati:

Šajā komplektā ir iekļauti trīs svarīgākie instrumenti vārpstas pagriešanai, un tas ir ideāla kolekcija iesācējiem.

Satur:
103520 1 collas vārpstas rupjmašīna (12 collu rokturis)
103550 3/8 collu vārpstas robs (12 collu rokturis)
103610 1/8 collas atdalīšanas rīks (12 collu rokturis)

Šie instrumenti tiek ražoti Apvienotajā Karalistē mūsu iekšējā ražotnē atbilstoši standartam, kas padara tos ideāli piemērotus prasīgiem profesionāļiem, taču arī par tādu cenu, kas padara tos ideāli piemērotus iesācēju virpošanai. Tie ir izstrādāti, konsultējoties ar profesionāliem koka virpotājiem un tos rūpīgi pārbaudījuši, un tie ir jauns kvalitātes un vērtības standarts.

Asmeņi ir izgatavoti no ātrgaitas tērauda, ​​lai ilgāk saglabātu griešanas malu, un rokturi no cieši graudaina, stabila un smaga dižskābarža. Rokturu forma ir īpaši izstrādāta, balstoties uz pieredzējušu koka virpotāju prasībām, lai nodrošinātu spēcīgu un ērtu satvērienu, ļaujot jums koncentrēties uz pagriešanos.

Turklāt mēs piedāvājam bezmaksas tiešsaistes izglītojošu video, kurā skaidrā un viegli saprotamā formātā parādīts, kā lietot un asināt rīkus - skatiet šeit .

Record Power virpošanas instrumentu ražošanas saknes sniedzas 1980. gados, kad tie tika ražoti Record's Meadow Street rūpnīcā Šefīldā. Tagad mēs lepojamies ar to, ka atkal ražojam tos mūsu pastāvīgi augošajā ražotnē netālu no mūsu Šefīldas saknēm.

Šie instrumenti tiek izgatavoti, izmantojot modernu CNC apstrādi, lāzergriešanu un automatizētu pulēšanu, pēc tam slīpēti un montēti ar rokām. Termiskā apstrāde sāls vannā nodrošina ideālu cietības līmeni, nodrošinot perfektu līdzsvaru starp elastību un griešanas malas noturību. Šī paņēmienu kombinācija nodrošina, ka katrs instruments tiek pakļauts precīzām ražošanas pielaidēm un rūpīgai, stingrai pārbaudei, lai nodrošinātu to augstas kvalitātes apdari un veiktspēju.

Iegādājoties Record Power virpošanas instrumentu, jūs ieguldāt daudzu gadu ražošanas pieredzē un zināšanās no zīmola ar bagātīgu koka virpošanas specializācijas mantojumu.

21 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt