PXN28144

Jauns produkts

MICROFLAM gāzes lodēšanas komplekts MGS

55,70€

Tehniskie dati:

Darbam ar atklātu liesmu vai ar katalizatora bloku kombinācijā ar adapteriem. Lodēšanai, karstai griešanai, malkas dedzināšanai un uzmavu saraušanai.

Elektronisks pjezo kristāla šķiltavas ar drošu ieslēgšanas/izslēgšanas gāzes plūsmas slēdzi. Individuāli regulējama gāzes un gaisa padeve. Smalku detaļu cietlodēšana ar liesmas temperatūru līdz 1300 °C. Strādājot ar uzgaļiem līdz 500 °C. Liela gāzes tvertne (20 ml) ilgstošam nepārtrauktam darbam. Uzpildāms ar standarta butāna kārtridžiem šķiltavām.

Adaptera uzgaļi: liels vaska/lakas skrāpēšanas nazis remontam kokā, karstais nazis vēl biezākas plastmasas folijas griešanai, 2 malkas uzgaļi (leņķa un plakani smaili), lodēšanas uzgalis, apaļa uzgaļa darbam ar karstu gaisu, kā arī viena termosarūkošās piedurknes.

Iekļauts arī: lodēšanas skārds, notekpaplāte ar sūkli un 7 mm uzgriežņu atslēga adaptera uzgaļu pievilkšanai. Iepakots plastmasas maciņā ar izturīgu PP paplāti. Katrs gabals atrod savu vietu!



Tiekamies vietnē YouTube!


Praktiskā nerūsējošā tērauda pamatne nodrošina arī stacionāru darbu.

4 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt