PXN28192

Jauns produkts

MICROMOT līmes pistole HKP 220

20,43€

Tehniskie dati:

Ātra un uzticama metāla, koka, plastmasas (arī plexiglass), stikla, keramikas, keramikas, kartona, ādas, putupolistirola un tekstilizstrādājumu līmēšana. Atkarībā no materiāla un uzklātā līmes daudzuma līme sacietē apmēram pēc 30 sekundēm, ļaujot šajā laika posmā veikt pozīcijas korekcijas (ar momentlīmēm tas nav iespējams).
7 mm līmes kociņi ir lieliski piemēroti smalkiem darbiem, piemēram, modeļu veidošanai, rotaļlietu un juvelierizstrādājumu izgatavošanai, kaltētu ziedu kompozīcijas utt. Jutīga mehāniskā padeve nodrošina pareizu līmes daudzuma piegādi. Integrētais statīvs novieto pistoli uz darba virsmas, kad to nelieto. Īss sildīšanas laiks.


Tehniskie dati:
230V. PTC kontrolēts elements precīzai temperatūrai 200 °C. Komplektā ietilpst četri līmes kociņi 7 x 100mm un 3 maināmas metāla sprauslas.

Tiekamies vietnē YouTube!
Rezerves līmes kociņi
HKP 220 Metālam
, kokam, plastmasai, keramikai, kartonam, ādai, putupolistirolam un tekstilizstrādājumiem. Ø 7 mm. Garums 100mm. Bezkrāsains.
Nr 28194 € 2.26

4 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt