OK-08.3001

Jauns produkts

Smērvielu izdales ierīce 80l ar kontroles tvertni

311,86€

Tehniskie dati:

ROOKS notekas drenāžas tiek izmantotas tīrai un pareizai eļļas maiņai iekšdedzes dzinējos, ātrumkārbās un dzenošajās asīs.

ROOKS nogremdētāji strādā ar divām alternatīvām metodēm: gravitācijas un vakuuma.

Gravitācijas metodē sakarsētā eļļa plūst no eļļas pannas uz izlietnes karteri. Taču vakuuma metodē eļļa tiek izsūkta no dzinēja, pārnesumkārbas vai piedziņas ass, izmantojot zondes.

Rooks iegremdētāji ir aprīkoti ar dziļu bļodu ar drenāžas sietiņu un augstuma regulēšanu , konteineru dažāda diametra zondēm ( zondēm ir stingrāka stieple ), stabilu rokturi un izturīgiem riteņiem , kas nodrošina pilnīgu izlietnes mobilitāti un stabilitāti. Vadības caurules ļauj noteikt, kad izlietne ir jāiztukšo, savukārt vadības tvertne (modelī OK-08.3001) ļauj pārbaudīt nomaināmās eļļas kvalitāti un daudzumu .

UZMANĪBU! Transportēšanas laikā nogremdētājiem ir slēpta, t.i., ievietota caurule, kas savieno tvertni ar bļodu. Caurule ir jāizvelk no tvertnes, un bļoda jāpiestiprina uz tās. Bļodas atrašanās vietas augstums ir regulējams uz caurules.

9 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt